Merhaba arkadaşlar pek alışkanlığım değildir ama bu sefer fikir danışayım güzelce dedim.
Reklama girer mi bilmiyorum ama isim kullanmak zorundayım. Uygun düşmezse söylersiniz. Ben Ocak ayının sonlarında MSI laptop almıştım pcdepo.com'dan. GE60 0NC idi zannedersem modeli. Aletten memnundum ama bir anda(oyun falan da açık değildi sanırsam) fan tıkır tıkır ses çıkarmaya başladı. Sanki içine bir şey kaçmış gibi. Hiç zorlamadan kapattım ve ertesi gün servise(Servis Point) yolladım. Fanın sorunlu olduğunu fanı değiştireceklerini söylediler. Aradan 1 ay geçti fan yokmuş ellerinde neyse en son bana bir değişim raporu mail'leyeceklerini bu mail ile aldığım yerden laptopun yenisini alabileceğimi söylediler. Ama aldığım yerde aynı modelden yok. Yani aradaki farkı ödeyerek başka laptop almam gerekiyor. O yüzden fikirlerinizi bekliyorum.
Aradığım özellikler genel olarak şöyle olacak. Oyun arada sırada oynarım ama sağlam grafiklerde oynamayı severim. Bilgisayar mühendisliği okuduğumdan 3D tasarım, programlama vs. bilgisayarı zorlayıcı şeyler yaparım. O yüzden hem ekran kartı hem ram hem işlemci yani tam anlamıyla sağlam bir şey arıyorum. Genelde oyun/performans laptopları işimi görüyor.
Fiyat olarak da 2.000-2.300 lira arası bakıyorum. MSI'ın diğer modeleri de fena değil aslında ama hangisi? Lafı biraz uzattım sanırsam ama şimdiden teşekkürler :)