Şimdi Ara

laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limitim 2000 tl bana harici ekran kartı olan lol cabal aion türü oyunları rahat oynayabilecegim bir laptop önerirmisiniz. Ayrica ekran en az 17 inc olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.gold.com.tr/lenovo-nb-g700-59390986-17-3inc-notebook_u

Bunu düşünüyorum arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
  • Olabilir işini görür, lakin o bütçeye 17.3" cihaz bulmak zor.
  • 2200 lere çıkabilirim bu ürün 2200 civarı ancak ekran kalitesinden süpheleniyorum led olması önemli bu değil galiba.
  • SSD desteği ile performansı yüksektir diye tahmin ediyorum
  • Eğer oyun oynamak için alıyorsan bu bütçe ile ikinci ele yönelmen sana ciddi kazanç sağlar. Doların fırlaması nedeni ile fiyatlar çok yüksek.
    720 M seni tatmin etmeyecektir, bir çok oyunda mid ayarları bile göremeyeceksin.
  • Ekran boyutunu küçültüp donanım özelliklerini yüksek tutayımmı sence 15.6 ekranda oyun oynamadım hiç.

Birde high seviyede oynayabileceğim M serisi hangisi olmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killaeither -- 9 Ocak 2014; 21:17:18 >
  • 17'' i taşımaktan sa masaüstü akar linkteki cihaz güzel. i7 3230m olsaydı tadından yenmeyedebilirdi :) bunun üstündeki i7 işlemci 2.1 to 3.1 yani bendegi 3537u işlemciyle neredeyse aynı performans. 6gb ram in sorun olup olmaması sana baglı. 720 ekran kartıda ben kullanıyorum bi sıkıntısına denk gelmedim henüz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.