Şimdi Ara

LAPTOP TAVSİYE LÜTFEN 2 AYDIR BAKIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus X550LN - XO007D

Çok güzel ama 1.8 GHz bana çok yetersiz geliyor Ghz önemli değilmi acaba ?
  • mavi11395 M kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_98848878/tm.htm

Burada tecrübelerimi aktardım. 1.8 normal hızı, ihtiyaç duyduğunda 3.0 a kadar çıkıyor. Düşük güç tüketir ve daha az ısınır. Yani, çok çok işlemci gerektiren iş yapmıyorsan u serisi işlemciler fazlasıyla işini görür hem de daha az enerji tüketir ve ısınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

http://forum.donanimhaber.com/m_98848878/tm.htm

Burada tecrübelerimi aktardım. 1.8 normal hızı, ihtiyaç duyduğunda 3.0 a kadar çıkıyor. Düşük güç tüketir ve daha az ısınır. Yani, çok çok işlemci gerektiren iş yapmıyorsan u serisi işlemciler fazlasıyla işini görür hem de daha az enerji tüketir ve ısınır.

Hocam çok yararlı oldu, teşekkürler.

Asus X550LN-XO007D Notebook

MSI CX61 2OD-231XTR Notebook

Ben tamamen çizim ve birazda oyun için bir notebook arıyordum. Artık hangisini önerirseniz :)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-fiyati,109926.html

Sanırsam bahsettiğin MSI bu. Burda işler değişir çünkü MSIda da GT 740 m var ki GT 840 m ile pek bir fark yok. Ama işlemciler arasında fark var, MSI daha iyi. Ve MSI daha ucuz.

Eğer ''biraz'' oyun için ise MSI daha mantıklı gibi duruyor.
  • Valla aslında piyasada bulabilsem bir z510 ya da z710 almak lazım dediğin si modelide dahil lenovolar piyasada kalmaıs hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-cx61-2od-231xtr-notebook-fiyati,109926.html

Sanırsam bahsettiğin MSI bu. Burda işler değişir çünkü MSIda da GT 740 m var ki GT 840 m ile pek bir fark yok. Ama işlemciler arasında fark var, MSI daha iyi. Ve MSI daha ucuz.

Eğer ''biraz'' oyun için ise MSI daha mantıklı gibi duruyor.

Peki hocam bu site güvenilirmi bir alışverişiniz oldumu ?

Yok alışverişim olmadı. Ben pcdepo.com dan aldım, güvenilir bir site. İstanbulbilişim hakkında net bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderksk35

Arkadaşlar merhaba

2 aydır laptoplara bakıyorum İzmir' de gezmediğim mağaza kalmadı hala kendime göre uygun bir laptop bulamadım. Max 2200 tl bütçem var. Lenovo ve Asus modellerine baktım fakat adam gibi şöyle özellikleri uygun bir laptop bulamadım. Bulduklarımda genelde bütçemi aşan modeller. Fiyatlar aşırı pahalı. Bir de internetten almak taraftarı değilim pek güvenemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not olarak arkadaşlar şu an iyi bir laptop almak için uygun bir zaman değil mi? Hiç yeni modellerde gelmiyor. Dell in 7537 modelini beğenmiştim fakat hiç bir mağazada bu model yok. 3 ay önce arkadaşım lenovo z510 nun i7' li modelini vatandan mağazadan 2000tl ye aldı fakat şu an fiyatlara bakarsanız anca 2000tl ye z510 un i5 li modelini alabilirsiniz(mağazadan). Buna neden olan nedir dolar mı başka sebepler mi? Yeni modeller gelir mi? Sizce biraz daha beklemeli miyim?

Sn. onderksk35;

Bütçenizi biraz daha zorlayıp 2.499 TL seviyelerine çıkabiliyor olsaydınız beklentilerinizi tam olarak karşılayacağını düşündüğümüz aşağıdaki modeli tavsiye edebilirdik size. Yine de fırsatınız olursa bu modeli ve kullanıcı arkadaşlarımızın yorumlarını incelemenizi tavsiye ederiz.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464795&kat=6454&lang=tr-TR#.VE-0JfmsV8E

Sorularınız olursa lütfen bize veya foruma yazın, memnuniyetle yanıtlamaya çalışalım.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• lenovoların nesi kötü hocam ?
  • quote:

lenovoların nesi kötü hocam ?

Lenovo pismanliktir lenovonun servisi bozuk ram diye ram i cikarip bilgisayarin ekranin arkasina yapistirip yolladi... gerisini sen dusun daha neler neler yasadim

• şikayetiniz neydi ki ?
  • quote:

şikayetiniz neydi ki ?

Afedersiniz ama sikayetimin onemi var mi boyle bir garanti rezilligi var mi ya normal bir garanti ne yapar yeni ram takar eskisini atar bu ne yapiyor arizaliyi cikariyor eline veriyor eee hani garanti
    Size yinede anlatayim lenovo g585 notebook bilgisayarimin mavi ekran asiri isinmadan kasanin bir cok yerinin kararmasi kendi kendine kapanmasi ve fanindan dusuk devirli calisan camasir makines sesi gibi ses gelmesiydi tabi bunlarin cogu servisten geldiginde basladi keske sadece benim lenovodan sikayetim olsa ama cevremdekilerinde cok fazla siayeti var neyseki satip kurtuldum ama teledonlaei gercekten kaliteli bunu yazdigim telefon lenovo s820

• hocam soruyu şikayetiniz neydi de neden böyle yaptılar diye sormadım lenovo laptopta ne şikayetiniz ne sıkıtınız vardı diye sordum :)
  • arkadaşlar herkese teşekkürler bugün aksamüstü gittim vatandan 2036tl ye i7li lenovo g510 aldım :)
  • quote:

arkadaşlar herkese teşekkürler bugün aksamüstü gittim vatandan 2036tl ye i7li lenovo g510 aldım :)

Hata etmişsiniz geçmiş olsun
  • neden hocam :)
  • güle güle kullan :) bence iyi yapmışsın zaten kullanmaya başlayınca lenovo'yu seçmekle ne kadar doğru yaptığını anlayacaksın.
  • bence pişman olmazsın ben daha önce asus kullandım ve bir daha asla diyorum. şimdi lenovo kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Hocam bence suan en iyi f/p ürünü.bende yakın zamanda laptop alacağım bunu düşünüyorum özelliklerde yazmasada ekran full hd:

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-y50-70-core-i5-4200h-28ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook.html#genel-bakis

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.