Şimdi Ara

LAPTOP TAVSİYE LÜTFEN 2 AYDIR BAKIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bir öneride bulunayım hem mağazası olup hem de internet üzerinden alışveriş yapılan siteler biraz aldatıcı olabiliyor. mesela vatanın sitesine girince ben g510 u göremedim google a vatan i7 g510 yazınca çıkıyor stokta yok diyor fakat mağazaları kontrol edince izmirdeki bir subede var olduğunu gördüm hatta mağazaya gidince görevli arkadasta siteden bulamadı i5li teşhir ürünü var dedi bende ürün kodunu söyledim tekrar bakınca öyle bulduk son kalan kapalı kutu buydu şansıma :D ürünün koduna bakın mağazaya gidip kontrol edin çünkü aynı kasa tipinde çok farklı özelliklerde laptop var. Hani full hd demişsiniz belki yanıltıcı olabilir.

Hata yapmışsınız diyen arkadaşta sanırım ekran kartı yüzünden böyle söyledi. i7 4700mq (2.4ghz -> 3.4ghz) 1tb hdd 8gb ram (4+4) 2000tl için bunlar çok güzel özellikler tek eksisi amd ekran kartı o da r7 m265 2gb 128bit modeli fakat o kadar kötü olduğunuda düşünmüyorum. Bilgisayar başında sürekli güncel oyunları oynasam ya da 3d çizim programları gibi yüksek ekran kartı performasın isteyen programlarla ilgilensem(solidwork photoshop 3dsmax... ) bu benim için bir dezavantaj olabilirdi. Zaten öyle olsa asusun gtx850m li 550jk laptopu alırdım. Ben mutluyum hata yaptığımı da düşünmüyorum :) Ayrıca bilgisayar neredeyse hiç ısınmıyor alacaklarada tavsiye ederim :)

Herkese teşekkürler :)

• Monster V1.1.2 i7-4700MQ 2GB GTX860M 128Bit FULL HD MAT EKRAN(indirimsiz 2549 TL)

http://www.n11.com/monster-abra-a5-v112-156-notebook-P26537548

quote:

111 TL parapuan
    41 TL avantajix
    150 TL üzeri 22 TL indirim çeki
    n11.com 1500/150 TL anında indirim

İndirimlerle 2225 TL
  • onderksk35 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, inşallah sorunsuz kullanırsınız
  • Bir kişi bir üründen şikayetçi olunca hemen veryansın edip markayı kötülüyor...Anlamak mümkün değil. Buradakileri okuyup karar vermeye kalksaydık alacak notebook bulamazdık....!
    Yorum yaparken azcık insaflı olun.. Servis hata yapınca günde 100 lerce ürün gelen ve işini düzgün yapan servis bir anda tu-kaka olabiliyor. Bu aslında gayet normal bir olay sorun yaşayanları eleştirmiyorum yanlış anlamayın ama siz bu olayı yaşadınız diye herkes de aynı şeyi yaşayacak diye bir durum yok yani... Yaşım 62 ve yıllardır bu piyasanın içindeyim neler neler gördüm bilseniz şaşarsınız. Haklı olduğu halde servisten fırça yiyenler ve tabii içine su döküp servisi kazlamaya çalışanlardan tutun da anlatamayacağım kadar çok olay duydum ve yaşadım...
    Yani netice de her iki tarafında haklı ya da haksız olduğu durumlar var ve her zamanda olacaktır. ama bu körü körüne ASUS, LENOVO vs vs kötüdür aman ha demeyi gerektirmez...

Sevgi ve saygılarımla,,,

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.