Şimdi Ara

Laptop tavsiye yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maximum 14inç boyutunda bir laptop almak istiyorum.
    Bütçe olarak 1500 TL yi geçmemesini istiyorum.
    Kullanım amacı olarak oyun kesinlikle düşünmüyorum.
    Rahat internet erişimi olsun ve okulda da kullanacağımı düşünürsek Matlab, C gibi programları çalıştırırken kasmasın.
    Tabi en önemli kısımlardan biri de şarjının uzun süre gitmesi

Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• Acer Timeline 3810T
    Acer Timeline 4810T
    Msi X340
    Bunlardan birini tercih edebilirsin
  • Bu bilgisayarların işlemcileri SU serisi.Ben pek bilmiyorum bu seriyi. T ve P serisine göre kıyasladığımız zaman neye denk geliyolar.
  • t5450 ve tl-58 e denk gelmekte. Ama düşük voltajda çalışmaları ısınmayı azaltıyor ve pil süresini uzatıyor. Bu nedenle bu serileri önerdim. Performans olarak işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

t5450 ve tl-58 e denk gelmekte. Ama düşük voltajda çalışmaları ısınmayı azaltıyor ve pil süresini uzatıyor. Bu nedenle bu serileri önerdim. Performans olarak işini görür

teşekkür ederim
  • Ben bu önerilen laptoplara baktım
    Aslında msi x340 we acer 4810t iyi duruyolar ama görüntü açısından biraz zayıflar

Başka bilgisayarlara da baktım genel olarak ufak boyuttaki bilgisayarlar dizayn açısından zayıflar
    Bu yüzden 15.4 inç boyutuna kadar 2000 TL bütçeyle bilgisayar aramaya başladım.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu arada Toshiba U400 öneren bi arkadaşım oldu 1700 TL sizce nasıl ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Laptop tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam exper in şu modelini öneririm. alet gerçekten sağlam ve kaliteli. Fiyatıda çok uygun diğerlerine göre. Bence pahalılardan tek eksisi fiyatı. Alet gerçekten çok iyi donanımlı. Kasa ise çok sağlam.Ekranı gerçekten çok güzel ve teknik servisi iyi iş yapıyor.Exper 15.4" bir laptop kullandım. Gerçekten performanslı ve iyi bir makine idi. Sonra rahat bi şekildede sattım iyi bir fiyata. Bi düşün derim

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-420-906rt-karizma-core2-duot6500-2.1ghz-4096mb-250gb-dvdrw-14.1cam-bt-512mb-g105-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=39671

bi göz at. İşlemci falan gerçekten süper. ekran kartıda fena değil. Cod 4 ü orta ayarlarda akıcı oynatıyor her ne kadar oyun niyetin olmasada performans hakkında bilgi verir diye yazdım. Bataryasıda fena gitmiyor.

daha uygun bir fiyat istersen bu modeli var. işlemci aynı. Ekran kartı daha düşük ama buda çok iyi iş görür. Kasaları sağlamdır her ikisininde

http://www.vatanbilgisayar.com/exper-410-945-rt-karizma-core2-duo-t6500-2.1ghz-3072mb-250gb-dvdrw-14.1cam-max-256mb-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=39528

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenilik78 -- 26 Ağustos 2009; 22:08:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.