Şimdi Ara

Konsol tavsiye yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşların yeni tv aldm lg 55uj630v 4k ve 140 ekran ve açıkcası ilk defa konsol alacağım. Aklımda hep diablo 3 ve fifa oynamak var yani illede exc. Oyun derdim yok uzun soluklu oyunları seviyorum ben.
    Aklımda xbox one s almak var ikinci el çünkü fiyatları baya dipte. Isınma problemi var diyorlar ama sanırım şanş işi biraz herkes farklı yorumlarda bulunmuş .one s beni idare edermi yoksa one x veya playstatıona mı yönelsem Sizin fikirleriniz nelerdir? Bu arada elimde oyun için bir pc yok

Güncel1

Arkadaşlar xbox one s alındı bilginiz olsun lg 55” 4K TV ile bugun kullanmaya başladım.

Güncel2

Arkadaşlar uzun zaman oldu konuyu açalı one s konsolumu yaklaşık 1 ay önce sattım bayada zevkle kullanıyordum.
    Ps4 furyası benide cezbetti ve 1 aydır elimden iki adet ps4 geçti yaklaşık 20 oyunla beraber falan.
    Şuan ps4slim 1tb konsol kullanıyorum hatta kullanamıyorum diyelim çünkü nedendir bilemiyorum xbox a geri dönmek istiyorum alışamadım. Exc oyunlardan da oynadım bu arada.
    Sanırım tekrar xbox ailesine katılacağım ve bu sefer one x alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeah4everr -- 14 Ekim 2018; 23:41:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bütçen varsa 1900 liraya one x al yoksa 2. El one s işini görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrim One S alınmaz bu saatten sonra o televizyona Xbox One X gider, Gamepasa ve Ea Access'le futbol oyunlarını oynarsın Ea Access'de Battlefield 1 falan var mesela uzun soluklu. Ps4 ise ayrı konu gözüken o ki exc oyun dışında bir cazibesi yok, hem oyunları pahalı hem de konsol pahalı ama God of War, Uncharted gibi exc oynarım diyorsan alınabilir.

• İkinci el one s yönelme sebebim gerçekten fiyatlarının komik olması ilk konsolum olacağı içinde çok para harcamak istemiyorum
    exc oyunların kralını 1 haftada bitirirsin o yüzden benim açımdan kesinlikle kriter değil diğer oyunlar zaten her iki platformdada oluyor zaten

Bu arada xbox elit kontrolcü gördüm 1000lira civarı farkı ne bunun normal olan koldan

• ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    600 liraya one s satan var deneme açısından böyle bir konsol almak daha mantıklı değil mi aralarındaki fark çok ciddi düzeyde mi
    Siz hangisini kullanıyorsunuz

• yeah4everr kullanıcısına yanıt
    One S problemsiz diye biliyorum ilk One'a göre. Ama şunu söyleyeyim yinede 4k ekranda 4k oyun oynamanın tadı bir başka. Mesela Gamepass'da Dirt Rally var 4k 60 fps oyun çok güzel gòzüküyor yarışın hakkını veriyorsun.

Yine Tomb Raider oyunu muazzam beğenmedim ama One X'de görüntüler muhteşem.

Onu bunu geçtim. Araştırmalarım sonucu Witcher 3 One X için baya iyi bir yama almıs. Oyunun ps4 pro súrümünden daha iyi gözüktüğü söyleniyor üstelik 4k. Yani şunu açık söyleyeyim One X sonrası ben One veya ps4 kullanaman. Ya Pro olacak ya Pc olacak çünkü iyisine alîşınca diğerleri òyke olmasa dahi çöp gibi gelir.

Birde Microsoft dersine iyi calisiyor gibi. Çoğu oyuna hiçbirsey yapılmasa bile doğal 4k desteği getiriliyor. Yani birde gecmiste iyi bir bilgisayarın vardıysa seni One X paklar. Zaten donankmina gore fiyatı cok iyi. Ikinci el One X bak istersen.

Forzaları saymıyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Haziran 2018; 10:17:40 >

• Periah kullanıcısına yanıt
    one x için de biraz fiyat araştırayım o zaman. peki ps gibi bu xbox da da seri numarası fln varmı cuh 1121a-b(temsili)????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeah4everr kullanıcısına yanıt
    Oyle aranan seri numaralar yok. Zaten cihazın ısınma ses sorunu vb. Bulunmuyor. One x'de su soğutma var vapor x.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

İkinci el one s yönelme sebebim gerçekten fiyatlarının komik olması ilk konsolum olacağı içinde çok para harcamak istemiyorum
    exc oyunların kralını 1 haftada bitirirsin o yüzden benim açımdan kesinlikle kriter değil diğer oyunlar zaten her iki platformdada oluyor zaten

Bu arada xbox elit kontrolcü gördüm 1000lira civarı farkı ne bunun normal olan koldan
    Hocam One S'in şöyle bir durumu var grafik ve çözünürlük olarak tatmin olmayabilirsiniz ama ilk konsolunuzu alıyorsanız ve çok param gitmesin istiyorsanız alınabilir çünkü şu an Gamepass 1 tl, Ea Access'de ucuz. Konsolu alır almaz size tek gereken sağlam bir internet hızı oyun oynamaktan bıkkınlık gelir öyle söyleyeyim. Fifa 18'de bu aralar Access'e gelir herhalde. Birde Live Gold alır multi akarsınız. Ama ben yine de tekrarlayayım o ekrana One X çok yakışır.

• Genel kanı one x alınması yönünde sanırım herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar bayrama kdr ikinci el ve sıfır kampamyaları takip edeceğim

• Ben one s alacağım en mantıklısı o şimdilik. Grafikler umrumda değil fps olarak da çoğu oyunda aynılar.700 liraya one s varken 2000 'e one x almam.Amaç ucuz oyun deneyimiyse one s iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

Ben one s alacağım en mantıklısı o şimdilik. Grafikler umrumda değil fps olarak da çoğu oyunda aynılar.700 liraya one s varken 2000 'e one x almam.Amaç ucuz oyun deneyimiyse one s iyidir.
    Grafikler umrunda değilse 700 liraya yazık 250-300 liraya ps3 bul kırık cihaz yüklet 100 tane oyun keyfine bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyunlar umrumda ama

• quote:

İkinci el one s yönelme sebebim gerçekten fiyatlarının komik olması ilk konsolum olacağı içinde çok para harcamak istemiyorum

İlk konsolun olacagi icin neden cok para harcamak istemedigini anlamadim. Araba degil ki bu, ogrenirken saga sola vurasin. Acacaksin, oynayacaksin, kapatacaksin.

Teknolojide illa en son cikani alacaksin diye bir kural da yok. İster ps4 pro al, ister xbox one x. Her turlu 4-5 yil oynarsin.

• Exc. Oyunlar arttı ps4'te. Bi de hiç konsolum olmadı diyosunuz. Uncharted 1-2-3-4, The Last Of Us tabi 2.'si gelecek, Horizon: Zero Dawn, God of War.

Ama şu var bu oyunlar pahalı.

Xbox'ta ise cüz'i miktarda bir parayla çok fazla oyuna erişebiliyorsunuz. Exc. oyunları da eh. Bi PS değil.

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Çoğu insan bir heves alıyor 1 ay sonra kutusuna kaldırıp koyuyor bir kenara.ben de tecrübe edip baktım sarıyor xox ve elit kol almayı düşünüyorum

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Ps exc oyunlarda bir tık daha iyi sanırm ama ben exc oyunları hiç baz almadm nedendir bilmiyorum belkide hiç oynamadığımdan o oyunları

• quote:

Ps exc oyunlarda bir tık daha iyi sanırm ama ben exc oyunları hiç baz almadm nedendir bilmiyorum belkide hiç oynamadığımdan o oyunları
    Hocam hepsi bir defa oynayıp bitirmelik oyunlar onlar bittikten sonra yine standart bir şekilde Fifa, Bf, multi platform uzun soluklu oyunlara yöneliyorsunuz. God of War 4 efane mi efsane ama 20 saatte bitiyor sonra tekrar pek oynamıyorsunuz. Ama şöyle bir durum var bugün Forza 3 alıyorsunuz 3-5 ay oynayabiliyorsunuz Xbox One için Ps4 fanboyları çok kötü bir algı yapmışlar, pek sallamayın onları. Ayrıca bence artık XOX alınır çünkü oldukça uzun soluklu bir konsol olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 10 Haziran 2018; 13:3:57 >
  • 4K TV almışken bu tv nin hakkını ancak ONE X yada PS4 PRO verir.4K oyun deneyimi yaşayan 1080p goruntu yavan gelir.O yüzden ONE X alırsanız oyun servisleriyle oldukca fazla oyun deneyimi yaşarsınız .Ben sizin yerinizde olsam böyle yapardım .Yinede tercih sizin .

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

4K TV almışken bu tv nin hakkını ancak ONE X yada PS4 PRO verir.4K oyun deneyimi yaşayan 1080p goruntu yavan gelir.O yüzden ONE X alırsanız oyun servisleriyle oldukca fazla oyun deneyimi yaşarsınız .Ben sizin yerinizde olsam böyle yapardım .Yinede tercih sizin .
    Katılıyorum zorlayabiliyorsanız X alın 10 yıl kullanırsınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.