Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , ben laptop almayı düşünüyorum beğendim bir laptop var ama markası DNS sanırım çoğunuz daha önce duymadı çünkü bende yeni duydum. Şuan rusyada yaşıyorum ve bu marka sanırım rus markası ama tam olarak bilmiyorum tabi ama burda piyasada mevcut. Rus forumlarını biraz araştırdım kullanlar memnun ama benim kafam karıştı gerek fiyatı olsun gerek duyulmamış bir marka olsun size alacağım laptopun özelliklerini yazıcam alsam mı almasam mı tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler !!

http://www.dns-shop.ru/catalog/i199608/173-noutbuk-dns.html#description link bu fakat rusça anlamayanlar için tek tek özelliklerini yazıyorum.

İşlemci: İntel Core i5 4200M (8 CPUs) 8 çekirdekten tam emin değilim ama 6 ve üstü olduğundan eminim.
    İşlemci hızı: 2500 GHz Turbo boost ile 3100 GHz'a kadar yükseltilebiliyor.
    Ram Kapasitesi: 8 GB DDR3
    Ekran: 17,3'' (oyun için mükemmel :D )
    Dahili ekran kartı : İntel HD Graphics 4600
    Harici Ekran Kartı : nVidia GeForce GTX 850M
    Ekran Kartı Ram Kapasitesi : 2 GB ama paylaşımlı 4 GB'a kadar çıkabiliyor.
    Ekran Kartı Hızı : 128 Bit
    Diğer özellikleri 1 tb hafıza falan filan onların önemi yok zaten sizce performans için iyi midir ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

Ayrıca fiyatı yaklaşık olarak 1500 TL'ye takabül ediyor. Tabi rusya olmasının fiyat konusunda bir avantajı var ama bu kadar ucuz olması beni tedirgin etti açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esat_199 -- 8 Ocak 2015; 22:55:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.