Laptop almayi dusunuyorum 2 haftaya kadar toshiba var su anda bende ama eskidi bide isinma sorunu vardi artik cok canimi sıktı yeni almaya karar verdim.
cizim islemleri icin kullanicam cogunlukla autocad 2010 sta4cad falan onlari kasmadan calistirmasi.arada sirada oyunda oynayabilirim tabi
2000 lira max verebilirim isinma sorunu olmayan servisi falan iyi olan laptop onerilerinizi bekliyorum
Bende aynı işlemler için laptop arıyorum,şu ana kadar bulduğum en iyi laptop asus n61jq serisi,henüz almadım ancak farklı secenekler de pek bulamadım,senin düşündüğün bi model var mı tavsiye ?
Asus N61jq larda ısınma yok. Bu konuda sıkıntınız olmasın. Onun yerine HP 3050st , Lenovo Y560 gibi modellere de bakabilirsiniz.
asus n61jq güzel bilgisayar, toshiba modellerine de bakabilirsin.
hp için pek olumlu tavsiyeler duymadım ama,yaklaşma diyenler var,onun için geçtim onu ancak toshıbalarda güzel de fiyatı pahalı :)) arada kaldık :) lenovo marka olarak nasıl acaba ?
Lenovo Y560 modeli Asus N61jq dan daha avantajlı. Ve daha şık bana kalırsa
evet lenovo yu bi düşünün gerçekten fiyatına göre mükemmel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme