Merhaba arkadaşlar. 2000-2200TL bütçem var bir laptop almak istiyorum.
Çok fazla film izlerim, grafik tasarımı ve programlama ile uğraşırım bu yüzden görüntü özellikleri vs. iyi olmalı. Aynı anda en az 15-20 program çalıştırdığım oluyor. Neler söylemem gerektiğini bilmiyorum o yüzden bu fiyata kadar performans sorunu yaşamayacağım bir laptop tavsiye eder misiniz?
Şu konudaki tavsiye edilen msi marka laptop hoşuma gitti. Performansı nasıldır ? Bu laptopu almamı tavsiye eder misiniz, ya da daha iyi bir öneriniz varsa söyler misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
msi ge620dx alabilirseniz i7 bulamazsanız i5 olan
msi ge620dx iyidir
Peki mesela ben aynı anda illustrator, photoshop, müzik, dreamweaver vb. programları açarsam, herhangi bir donma, kasma yapar mı ? Bazen aynı anda bunları açtığım yanına flash falan da açtığım oluyor. Kasmaması lazım.
Ekstra olarak hd film izliyorum, oyun fazla sevmem ama sıkıntı gidermek için basit bir kaç oyun oynarım.
Bütün bunlarda herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: prnrmlwbmstr
Peki mesela ben aynı anda illustrator, photoshop, müzik, dreamweaver vb. programları açarsam, herhangi bir donma, kasma yapar mı ? Bazen aynı anda bunları açtığım yanına flash falan da açtığım oluyor. Kasmaması lazım.
Ekstra olarak hd film izliyorum, oyun fazla sevmem ama sıkıntı gidermek için basit bir kaç oyun oynarım.
aynı anda çok program açıyorsan bilgisayarın çekirdeği ve ram önemli. keza 6gb ram yeterde artar bunun için + i5 2.3ghz işlemci eklesek bunlar senin istediklerini karşılıyor zaten.. bundan yüksekse aldığın konfigürasyon hiç endişen olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: shyboy
quote:
Orijinalden alıntı: prnrmlwbmstr
aynı anda çok program açıyorsan bilgisayarın çekirdeği ve ram önemli. keza 6gb ram yeterde artar bunun için + i5 2.3ghz işlemci eklesek bunlar senin istediklerini karşılıyor zaten.. bundan yüksekse aldığın konfigürasyon hiç endişen olmasın
Hmm anladım cevabınız için teşekkür ederim. :) Şimdi asıl sorun ben bu laptopu nereden bulacağım. :) Vatan`a falan baktım yok, internetten sipariş vermeye de gönlüm razı olmuyor. Media Markt`e ve Teknosa`a bir bakmak lazım. Teşekkür ederim tekrar. :) Sanırım bu laptopu alacağım.