Şimdi Ara

Laptop tavsiyesi, i9 , ust segment

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

amerika da yasiyorum, ust duzey bir gaming laptop almayi dusunuyorum, son ve guncel modeller icin tavsiye bekliyorum, tamamen oyun oynamak icin almiyorum, ama almisken iyi bir şey istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus rog strix scar 2024 16 18'inç olarak mecvut. i9 işlemci min.4080 4090 ekran kartı Oyun ve diğer performans gerektiren her işte kullanabilirsin. Led ışıklar çok gaming gelebilir arayüzünden kapatabiliyorsun.

• Bütçe ne kadar? Tamamen ne yapmak istiyorsun? Üst seviye cihazlar 1.5k'ya var. almışken iyisi, en iyisi dersen 4-5k fiyatlara kadar çıkıyor.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

4k

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt

O kadar para verip kötü sistem alamazsın  

Yüksek performans için asus rog strix scar 18 - msi titan gibi seriler var. Alienware de baya güzel diye okumuştum.

Ekran kalitesiyle öne çıkan üreticilere yönelik creator yada proart tarzı serisi var.

Sessiz - ince - taşınabilirlik odaklı stealth - zephyrus - flow gibi serilerde var.

İşin özeti kullanım amacına yönelik bir seriye bakmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 19 Ağustos 2024; 13:28:59 >
  • Strix scar 18 için not düşeyim, HDR ekran türkiye'ye gelmiyor (ya da gelmiyordu). Eğer karar kılarsanız Nebula HDR ekran HDR değil saçma salak bir "sadece video sırasında HDR" diye bir şey o da çalışmıyor benim gözlemimce.

Yorum gerekirse aslında performansı çok iyi, turbo modu sesli ama kulaküstü kulaklık takınca duyulmuyor.

4090 175w, Diablo 4'te takılma olmadan RTX ultra ve DLAA ile 100fps veriyor. Halo MCC'de 250fps alabiliyorum en üst ayarlarda yine.

14900hx çekirdekleri tek tek kapatılabilen bir biçimde, 4 p çekirdeğe kadar düşürülebiliyor. HoTS oynarken e çekirdekleri komple kapatıyorum mesela 240fps sabit oluyor.

Bataryası 1 saat falan dayanıyor intel iGPU kapalı iken, açık denemedim ama çok bir şey beklemem.

Varsa başka sorunuz buyrun yanıtlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF2E2E23E -- 21 Ağustos 2024; 13:29:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    MSI TITAN 18 HX A14VIG-067TR Intel Core i9 14900HX 128GB 4TB Fiyatı
    https://app.hb.biz/nLDTjmpplWDh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asusun malzeme kalitesi nasıl bataryasi falan bozuluyor mu bilginiz var mş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.