Bildirim
Laptop tavsiyesi lazım LÜTFEN!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En mantıklısı sony görünüyor açıkcası, hem marka olarak hem özellik olarak ama şunu da atlamamak lazım 300 dolar daha pahalı. -
gatewayın ozellikleri cok iyi ama kaliteyi bilmem
p8400 4gb ddr3 9800 gts
hepsi en iyisi sayılır -
Bilbar ve harunresitz,
Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Bugün size verdiğim laptopları bir daha ayrıntısıyla inceledim. Sizin tavsiyeleriniz üzerine gateway ve sony üzerinde çok durdum ama dikkatimi çeken bir kaç nokta oldu onları sizinle paylaşayım.
Öncelikle sony hakkındakiler; sony'nin diğerlerinden tek artısını işlemci hızı ve markası olarak gördüm. Mesela dell ile kıyaslayınca, sony'nin işlemci hızından başka performansa yönelik bir artı göremedim. Dell'de ram ddr3 ve hardiskin hızı 7200 bunlar bana etkiyelici geldi. Ama bilmiyorum ne kadar fark eder diğerlerine göre. Sony de ram ddr2 ve hardiskin hızı 5400. Ayrıca ekran ve ses olarak da dell in gayet iyi olduğunu yabancı bir inceleme sitesinden okudum. Farkındayım bilinçaltımdan dell'e doğru yönelmiş durumdayım. :) Yok mu bana yardım edecek, şu laptopun şuyu iyidir şunu köütdür diye .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X