Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi limit 3300 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XTheoden

@jericho23
    oncelikle tesekurler notebooklar guzel ekran kartları biraz daha iyi olsa hiç kaçırmazdım..ekran kartı daha iyi olan diğer donanım özellikleri gösterdikleriniz gibi olan varsa daha iyi olur

@uA_Y_C_A
    ne zaman türkiyeye dönüyorsunuz?

Hocam bu ekran kartı hd5730 ztn oyunların %90'ını full ayarda açar gta 4 gibi bi kaç oyunuda orta-üst ayarlarda oynatır. Ha sen illa 3-5 fps için 1000 lira fazla vericem diyosan yapcak bişe yok ama 3300 lira vereceğine 2000 liralık laptop al 2 sene sonra tekrar 2000 liralık alırsın böylece hep güncel oyunları oynarsın ve yeni laptopun olur. 2 sene sonra zaten eskiyecek laptopun yıpranıcak hiç gerek yok öyle fazla para vermeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jericho23 -- 30 Ağustos 2010; 13:01:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

quote:

@jericho23
    oncelikle tesekurler notebooklar guzel ekran kartları biraz daha iyi olsa hiç kaçırmazdım..ekran kartı daha iyi olan diğer donanım özellikleri gösterdikleriniz gibi olan varsa daha iyi olur

@uA_Y_C_A

Hocam bu ekran kartı hd5730 ztn oyunların %90'ını full ayarda açar gta 4 gibi bi kaç oyunuda orta-üst ayarlarda oynatır. Ha sen illa 3-5 fps için 1000 lira fazla vericem diyosan yapcak bişe yok ama 3300 lira vereceğine 2000 liralık laptop al 2 sene sonra tekrar 2000 liralık alırsın böylece hep güncel oyunları oynarsın ve yeni laptopun olur. 2 sene sonra zaten eskiyecek laptopun yıpranıcak hiç gerek yok öyle fazla para vermeye

evet haklısın aslında birde yukarıda lenovoyu tercih et demissin nedenini ogrenebilirmiyim teknis servisi dahami iyi yoksa kullanılan malzeme ve işçilik den yanamı üstün
    Birde yukarıda arkadas demis ekran cozunurlugu 1920x1080 olsun dikkat et diye bu cozunurluk sony vaiolarda var sanırım lenovo da da varmı?çoğunlukla çizimle uğraşacağım için çözünürlük ve grafik kartı üzerinde duruyorum
    Yani hocam ekran çözünürlüğü 1920x1080 piksel hd + usb 3.0 + lenovo ideapad y560 = ? varmı böyle bi notebook piyasada
    Ayrıca Asus G51J-IX094V istanbul bilisim a.s de pesin piyatına 2.520,70 TL ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XTheoden -- 30 Ağustos 2010; 22:46:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jericho23

quote:

@jericho23

@uA_Y_C_A

evet haklısın aslında birde yukarıda lenovoyu tercih et demissin nedenini ogrenebilirmiyim teknis servisi dahami iyi yoksa kullanılan malzeme ve işçilik den yanamı üstün
    Birde yukarıda arkadas demis ekran cozunurlugu 1920x1080 olsun dikkat et diye bu cozunurluk sony vaiolarda var sanırım lenovo da da varmı?çoğunlukla çizimle uğraşacağım için çözünürlük ve grafik kartı üzerinde duruyorum
    Yani hocam ekran çözünürlüğü 1920x1080 piksel hd + usb 3.0 + lenovo ideapad y560 = ? varmı böyle bi notebook piyasada
    Ayrıca Asus G51J-IX094V istanbul bilisim a.s de pesin piyatına 2.520,70 TL ??

ben oyun için tavsiyede bulundm ama çizimle uğraşcaksan bi kere widescreen almaman lzm çok rahatsız olursun macbook düşünebilirsin çizim için ekran kartlarıda oyun içindr çiziim için fark yapmaz 2000 liralık olanla 3000lik. dediği n özelliklerde model olarak bilmiyorm ama sonynin vardı sanırım. Usb 30 çokta gerekli değil bence hddler ztn 7200 rpm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.