Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi limit 3300 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba kendime bir laptop almayı düşünüyorum sizlerin tavsiyelerinizi dinlemek istedim.Macbook pro almayı düşünüyordum fakat mac osx işletim sistemi çizim programlarını(Autocad Strucad 3dsMax Xsteel vs..) çalıştırmıyomus veya cok sorun cıkartıyomus ondan yine windows işletim sistemli bi laptop almaya karar verdim.Öncelikle grafik kartının çok iyi olması lazım...Bütçem 3300 tl dir..Bu fiyata alabileceğim en iyi laptop nedir? Birde tercihimi asusmu yoksa sony denmi yana kullanmalıyım...

Tavsiyelerini Bekliyorum İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XTheoden -- 27 Ağustos 2010; 14:19:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/24903/MONSTER-Q7W860CU874-15-6-Notebook
    Donanım olarak çok iyi gözüküyor yalnız bu makinaların ısınma + şarjın fazla dayanmama sorunları var bildiğim kadarıyla.Tercihim Sony ve Asus tan yana.Başka önerilerde bulunursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XTheoden

Donanım olarak çok iyi gözüküyor yalnız bu makinaların ısınma + şarjın fazla dayanmama sorunları var bildiğim kadarıyla.Tercihim Sony ve Asus tan yana.Başka önerilerde bulunursanız sevinirim.

SONY

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-f12s1eb-f12s1eb-core-i7-740qm-1.73ghz-6gb-500gb-dvdrwbr-1024mb-gt330m-16.4-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47199

bunu düşünebilirsin bir de sony, asus ve yanına bir de toshiba ekle

TOSHIBA

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-11z-a665-11z-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-16-1024mb-gt350m-cam-dvdrw-br-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47905

• quote:

Orijinalden alıntı:    +

quote:

SONY

http://www.vatanbilgisayar.com/sony-f12s1eb-f12s1eb-core-i7-740qm-1.73ghz-6gb-500gb-dvdrwbr-1024mb-gt330m-16.4-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47199

bunu düşünebilirsin bir de sony, asus ve yanına bir de toshiba ekle

TOSHIBA

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-a665-11z-a665-11z-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-16-1024mb-gt350m-cam-dvdrw-br-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47905

Alıntıları Göster
    ikiside 5 para etmez sen git bi laptoba 3300 tl para ver ekran kartlarına bak. Toshiba 5 para etmez sony ondanda beter. Marka olunca donanıma değil markaya para veriyorsun aynen böle işte.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6119

bunları alcana bunu al daha iyi. İkisinede bin basar. monsterda buna bin basar onuda belirteyim. böle üst donanım laptop lardanda uzun pil süresi beklemen hata olur. Uzun pil süresi olanlardanda aynı şekilde performans beklemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukul

ikiside 5 para etmez sen git bi laptoba 3300 tl para ver ekran kartlarına bak. Toshiba 5 para etmez sony ondanda beter. Marka olunca donanıma değil markaya para veriyorsun aynen böle işte.

bunları alcana bunu al daha iyi. İkisinede bin basar. monsterda buna bin basar onuda belirteyim. böle üst donanım laptop lardanda uzun pil süresi beklemen hata olur. Uzun pil süresi olanlardanda aynı şekilde performans beklemen.

senin gösterdiğin bilgisayar zaten aşmış haklısın ama bence monster konusunda haklı değilsin hele hele toshiba ve sony gibi dünya devi markalar
    hakkındaki yorumun bence tamamen yanlış bak senin gösterdiğine sözüm yok ama markaya para gitmesin dersen 1000-1500 tl ye i7 işlemcili hd5730 ekran kartlı
    6 gb ramli 640 gb harddiskli arçelik, vestel vb. bilgisayarlar var adı bile güvensiz

XTheoden arkadaşım sen madem bu kadar para vereceksin fukul arkadaşın gösterdiği gibi bir bilgisayar al ama o da sadece asus olduğu için söylüyorum casper falan çıksaydı karşı çıkardım
    yineliyorum
    TOSHIBA-ASUS-SONY SAKIN ŞAŞMA

• quote:

quote:

senin gösterdiğin bilgisayar zaten aşmış haklısın ama bence monster konusunda haklı değilsin hele hele toshiba ve sony gibi dünya devi markalar
    hakkındaki yorumun bence tamamen yanlış bak senin gösterdiğine sözüm yok ama markaya para gitmesin dersen 1000-1500 tl ye i7 işlemcili hd5730 ekran kartlı
    6 gb ramli 640 gb harddiskli arçelik, vestel vb. bilgisayarlar var adı bile güvensiz

XTheoden arkadaşım sen madem bu kadar para vereceksin fukul arkadaşın gösterdiği gibi bir bilgisayar al ama o da sadece asus olduğu için söylüyorum casper falan çıksaydı karşı çıkardım
    yineliyorum
    TOSHIBA-ASUS-SONY SAKIN ŞAŞMA

Alıntıları Göster
    sony i falan boş ver git monster al hiç pişman olmazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL Telefon Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollektivist

sony i falan boş ver git monster al hiç pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    linkteki monster http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/24903/MONSTER-Q7W860CU874-15-6-Notebook

hepsini 2 ye katlar 3 e böler...

hemen hemen 5870 ile her oyunu high değerlerde oynarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

linkteki monster http://www.fokusbilgisayar.com/asp/product/24903/MONSTER-Q7W860CU874-15-6-Notebook

hepsini 2 ye katlar 3 e böler...

hemen hemen 5870 ile her oyunu high değerlerde oynarsın..

Alıntıları Göster
    Linkteki asus çok iyi gözüküyor ağırlığı ne kadar acaba göremedim sanırım...her oyunu high değerde oynama gibi bi niyetim yok zaten bana lazım olan programları kasmadan açsın sıkıntı yaratmasın...oynicağım oyunda starcraft 2 vs deil world of warcraft gibi online tabanlı oyunlar onun içinde çok çok üst düzeyde bi ekran kartı lazım deil ama ekran kartı iyi olsa fena olmaz ... ayrıca benim için sarjın çabuk bitmemesi çok öenmli gidipre %100 dolu sarj 1.5 saat dayancaksa kötü:( aynı zamanda ağırlıkta çok önemli sürekli yanımda taşımak zorunda olucam okula git gel vs... macbook pro tam bana göre pil olsun taşınabilirlik olsun ama işte lazım olan programların uyumluluğu sorun ! :(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XTheoden -- 28 Ağustos 2010; 17:32:07 >

• quote:

Linkteki asus çok iyi gözüküyor ağırlığı ne kadar acaba göremedim sanırım...her oyunu high değerde oynama gibi bi niyetim yok zaten bana lazım olan programları kasmadan açsın sıkıntı yaratmasın...oynicağım oyunda starcraft 2 vs deil world of warcraft gibi online tabanlı oyunlar onun içinde çok çok üst düzeyde bi ekran kartı lazım deil ama ekran kartı iyi olsa fena olmaz ... ayrıca benim için sarjın çabuk bitmemesi çok öenmli gidipre %100 dolu sarj 1.5 saat dayancaksa kötü:( aynı zamanda ağırlıkta çok önemli sürekli yanımda taşımak zorunda olucam okula git gel vs... macbook pro tam bana göre pil olsun taşınabilirlik olsun ama işte lazım olan programların uyumluluğu sorun ! :(:(

o zaman ASUS K52JK-SX108D

Bende var bu bilgisayardan full şarjla 2,5-3 saat arası gitti oyun oynamama rağmen tabi bu tavsiye bir de ben bilgisayarı
    yeni aldığım için böyle gitmiş olabilir ama ben çok memnunum bi bak

• quote:

quote:

o zaman ASUS K52JK-SX108D

Bende var bu bilgisayardan full şarjla 2,5-3 saat arası gitti oyun oynamama rağmen tabi bu tavsiye bir de ben bilgisayarı
    yeni aldığım için böyle gitmiş olabilir ama ben çok memnunum bi bak

Alıntıları Göster
    Bence ekrana da bak 1920x1080 çözünürlük olsun. Asus ve Monster'ın bu modellerinde bu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 29 Ağustos 2010; 1:16:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sercos

Bence ekrana da bak 1920x1080 çözünürlük olsun. Asus ve Monster'ın bu modellerinde bu yok.

Alıntıları Göster
    Macbook a win7 yuklesenize..

Suan ABD deyim eger guvenirseniz size getireyim daha uyguna laptop.
  • kardş mac lerin ısınma sorunu var lenovo Y560 a bir bakın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

bana iphone 4 getir 32 gb.
    bu arada imzamdaki notebooka da bakabilirsiniz ben çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNneCtinG_04

quote:

Alıntıları Göster
    valla monsterlere bak derim en iyi grafik kartları monster de 3300 e de manyak bişi alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Getirecegim zaten....satilik linki koyarim istanbuldaysan gelir alirsin hocam.
  • quote:

quote:

quote:

ankaradayım fiyat ne olur.

• quote:

Bu senin verdiginde 5 para etmez 3400lira verilmez buna aynısını bi tek ekran kartı hd5730 asus n61 2000 liraya satılıyor.Monsterlarda bence takoz gibi bişeye benzemiyor ve çok ağır.

Lenovo ideapad Y560
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32568_LENOVO_IdeaPad_Y560_59037224__Core_i7-720QM__4GB__500GB__HD5730__15_6inc__Win7_Premium_64_Bit.html

yada

Asus
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/113283/asus-n61jq-jx092v.aspx

Lenovoyu tercih et bence ama heryerde bulamayabilirsin bulamazsan bimeksten asusus al

• quote:

quote:

quote:

quote:

1700 32gb 1500 16gb

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1700 32gb 1500 16gb

Alıntıları Göster
    @jericho23
    oncelikle tesekurler notebooklar guzel ekran kartları biraz daha iyi olsa hiç kaçırmazdım..ekran kartı daha iyi olan diğer donanım özellikleri gösterdikleriniz gibi olan varsa daha iyi olur

@uA_Y_C_A
    ne zaman türkiyeye dönüyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.