Şimdi Ara

Laptop Tavsiyesi ...Yardimiza İhtiyacım var :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır laptop almayı düşünüyordum... Ve ufak ufak benim için ideal olan laptop hangisi araştırıyordum. 7 tane seçtim ama hangisini almalıyım bilemedim.. Bu sebeple sizin görüşlerinizi almak istedim.
    Kullanım amacım olarak, temel amacım proje vs. gibi ödevleri hazırlamak ama arada oyun kaçamağı yapmayı da düşünmüyorum değil :) Ama GTA 5, Crysis gibi oyunlar oynamayı değil de daha çok Lol, Dota tarzı online oyunları kastediyorum

CASPER CN-VSD4712B CORE İ7 4712MQ 2.30GHZ-8GB-1TB HDD-2GB-15.6-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Teknosa

ASUS TP500LB CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6" TOUCH-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

LENOVO IDEAPAD 100 CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB RAM-500GB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

LENOVO Yoga 500 14 inç Intel Core i5-6200U 2.3 GHz 4GB 500GB GeForce GT940M 2 GB Win 10 Notebook 80R500CWTX Notebook

Bimeks | Dell Inspiron 5558 B20W81C i5

Bimeks | Dell Inspiron 5558 S20W81C i5 (W10)

Açıkçası casper şahane donanıma sahip diğerlerine gore ama markası beni düşündürüyor...Isınma sorunu,satış sonrasi destek,fandan ses gelmesi vs.

Fiyat bakımından ne kadar az olursa o kadar güzel olur aslında. Benim işimi görebilecek en uygun pc hangisidir?

Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uo

• gangaralı G kullanıcısına yanıt
    En alınası casper duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Feedbask

En alınası casper duruyor

en alınası o ama casper olunca insan tereddüt ediyor biraz :)Kullanan yok mu hiç ?

• Ben de laptop arayışındayım. Kullanım amacıma uygun olarak;

İntel Core I5 işlemci,
    8 GB bellek,
    1 TB disk,
    Windows 10 işletim sistemi,
    15,6 inch ekran

özelliklerine haiz bir cihazın Benim için kısa-orta-uzun vadede (bugünden itibaren önümüzdeki 3-4 yıl)yeterli olacağını düşündüm.

Yukarıdaki özellikleri sağladıktan sonra ise;

Ekran kartı modelinin,
    Ekran kartı belleğinin

mümkün olduğunca yüksek olması ve bunun yanı sıra CD writer'ı olması, bağlantı sayısının çokluğu gibi diğer özellikleri gözettim.

Ücret kriterim ise 2.000-2.5000 Tl arası idi...

Tüm bu özellikleri barındıran çok sayıda marka/modelden ikisi finale kaldı :

gangara'lının da saydığı; Dell Inspiron 5558 S20W81C i5 (Mediamark'da 1.999 TL , Bimeks'de 2.149 TL)
    Benim tespit ettiğim; HP PAVILION N9S99EA 15-AB202NT CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB-1TBHDD-15.6-2GB-W10 (Vatan Bilgisayar'da ve Teknosa'da 2.499 TL)

Çok kişinin tavsiye ettiği ASUS, Toshiba ve Lenovo markalarının, yukarıdaki özellikleri sağlayanları bütçemi aştığı için,
    Kimsenin tavsiye etmediği Casper ve Acer ise güvenemediğim için

finale kalamadılar...

Yukarıda belirttiğim Dell ile HP arasında tamamen kararsızım; aradaki 300 TL'lik fiyat farkını da önemsemiyorum (yani bu ikisi arasında HP iyiyse fazladan 300 TL veririm.)

Bu ikisi arasında hangisini tercih etmek doğru olur acaba?..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.