Merhaba arkadaşlar bende Packard-Bell R9220 laptop var. Şimdi bu makinanıyı kullanırken tost ve bunun gibi yağlı aparatif ürünler yiyip laptopun tuşlarını yağ yaptım. Acaip parlıyolar :) iğrenç bir görünüm tuşların üzerindeki yazıları çıkarmadan bu yağları çıkarmam mümkünmü acaba
Bu arada packard-bell almayın sakın kasası çok kötü anından çiziliyo berbat oluyo 1 hafta içinde gidip kasanın bazı parçalarını değiştirecem 150$+kdv ye.
Kesin Fiyatları aldım biraz önce
55$ +KDV - Lcd Arka kapağı 65$ +KDV - Tuş Takımı 100$+KDV - Ön Panel 130$+KDV - Batarya
Batarya bitti tamamen 1 senede 15 dk gidiyor şu anda
Laptopu at bulaşık makinasına yağdan eser meser kalmaz.Derinlemesine temizlik olur
En güzeli :)
Özel bir sprey falan yokmu acaba ulen laptopunmu var derdin var :)
Normalde klavye temizlemesi için özel bir sprey oluyor. Bundan 5 sene önce desktop klavyesi temizlemek için kullanırdım. Spreyi sıkıp kulak pamuğuyla temizliyordum; fakat aynı sprey notebooklarda da kullanılabiliyor mu bilmiyorum.
Tuşlar yerinden çıkıyor. büyük ihtimalle o markada sanıyorum üst sağ köşeden biraz hafifçe kaldır. temizledikten sonra rahatlıkla yerine takabilirsin. Ancak dikkatli ol tuşun alt ayaklarını kırma. Aslında çok kolay bir uygulama
bazı parçalrı değiştirebilirsin ama bence batarya garanti kapsamına giriyor garantiden değiştir çünkü bu ürünle ilgili bir problem bu arada garanti 2 yıl unutma teknik servisi biraz zorla değiştirirler. DEĞİŞTİRMELERİDE GEREKİYO ZATEN bence haklarını kullan boşa para harcama
Üstünde tost yersen böyle olur diyecek bişey yok :)
kardeş özel temizleyiciler var onaları kullan. piyasada çok var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme