Şimdi Ara

Laptop'u Bacağa Koymanın Zararı Var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
13.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop'un kanser yapıcağını bir yerden duymuştum almadan önce yani 3 yıl oldu.aldığımdan beride diz kapaklarımın üstüne kalın bir yastık koyarak kullanıyorum ama ginede içimde bir kuşku var.Kısır felan olurmuyum acaba ?

• Geçiçi olarak sperm sayın düşer sıcaktan dolayı.Kısır olmazsın
  • Kısır olunuyormuş diyolar , yastık olayını bilmem ama dayım hep laptop'unu dizine koyar , çocuk istiyorlar ama olmuyor

Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

Geçiçi olarak sperm sayın düşer sıcaktan dolayı.Kısır olmazsın

Laptop ile yapınca çıkan miktar düşük oluyor demek bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaPasam

Laptop'un kanser yapıcağını bir yerden duymuştum almadan önce yani 3 yıl oldu.aldığımdan beride diz kapaklarımın üstüne kalın bir yastık koyarak kullanıyorum ama ginede içimde bir kuşku var.Kısır felan olurmuyum acaba ?

göbek çeperi varya o patlar allah korusun yatağa yattığında dışkı; halk tabiriyle pok yatağa akar böyle yatağa pok akar
  • sonra kamyon devirince 1 lira kadar çıkarsa durup düşünürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj

quote:

Laptop'un kanser yapıcağını bir yerden duymuştum almadan önce yani 3 yıl oldu.aldığımdan beride diz kapaklarımın üstüne kalın bir yastık koyarak kullanıyorum ama ginede içimde bir kuşku var.Kısır felan olurmuyum acaba ?

göbek çeperi varya o patlar allah korusun yatağa yattığında dışkı; halk tabiriyle pok yatağa akar böyle yatağa pok akar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop soğutucu işe yarar mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sperm hareketleri yavaşlar işlevsiz hale gelir.Sıcaklıktan değil de yaydığı ışınlardan,radyasyon dalgasından
    mutasyona bile sebebp olabilir.Çünkü üreme hücreleri vücut hücresine göre daha korumasızdır.
    Vücut hücresi 2n kromozomdan oluşurken,üreme hücresi n kromozomludur.Bu sebepten değişime-mutasyona açıktır

• Arkadaşlar konu dışı özel burası dikkatinizi çekersem.gayet ciddi bir soru sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

yapm be mümin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

sonra kamyon devirince 1 lira kadar çıkarsa durup düşünürsün.

ne demeye çalıştın burda anlamadım
  • quote:

quote:

Dölün az çıkar.
    Bir gün uykunda boş.alırsn.Donda ıslattığı yer ancak 1 lira kadarcık olur.

• quote:

quote:

quote:

Dölün az çıkar.
    Bir gün uykunda boş.alırsn.Donda ıslattığı yer ancak 1 lira kadarcık olur.

E napayım ben kullanmayayım mı bilgisayar.Yastık koyuyorum zaten

• quote:

quote:

• Masaüstü kullan sende ^.^ Rahatına düşkün olma. Otur poponun üstüne! İlla kucağına birşey koyacaksan hatun olsun! onla seviş laptopla sevişeceğine..

Sorunun cevabına gelince Çok bi etkisi olmaz! O zaman cebindeki cep telefonunuda atman gerekir laptopunla beraber.. O hep şeyinin yanında! :)
  • quote:

"1 saat laptop kullanimi testis sicakligini 2-3°C kadar artirabilir."fizyoloji kitabindan alinti.

Daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserdar93 -- 2 Mayıs 2013; 7:45:24 >
  • Bende dizimin ustune koyarak kullaniyorum. Lutfen ciddi cevaplar verin.

• New York Devlet Üniversitesi doktoru ürolog Dr. Yefim Shynkin konu hakkında şöyle diyor :

"Dizüstü bilgisayarların iç ısısı çalışma sırasında 70 dereceyi geçebilir. Bu aygıtlar çoğu zaman kasık bölgesine yakındır. Bu aygıtların yarattığı aşırı sıcaklık bir yana, dizüstü bilgisayarlar kullanıcının bacaklarını birbirine yaklaştırmasını sağlıyor ve bu da testisleri sıkıştırıyor." Tüm bunlar da üreme becerisini düşürüyor.

Ayrıca Testislerin aylar boyunca ısıya maruz kalmasının uzun dönemde iktidarsızlığa yol açabileceği. Spermlerin yeniden üretimi bile iki ayı buluyor.

Yeri gelmişken , Bilgisayarı doğru şekilde kullanma :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarkanim -- 2 Mayıs 2013; 8:43:14 >

• Alttan alttan ısınır. Tabiki zararlı beyler. kablosuz kullanıyoruz. onun yaydığı azda olsa radyasyona maruz kalıyoruz. şeyinin dibinde koca alet çalışıyor.
  • koy masa gibi bir şeye orada kullan baboş arkadaşın dediği gibi illa kucağına bişe alacaksan laptop olmasın o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.