Şimdi Ara

Laptop'u XBOX 360 kasasina yerlestirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel olmuş başarılar
  • tebrikler.
  • Çok güzel olmuş ilk fotolara bakarken olmaz bundan demiştim ama yanıldım eline sağlık..
    Güle güle kullanman dileğiyle ..

3K sız günler diliorum :P
  • Tesekkürler. Simdiye kadar 3K ibaresi göstermedi.
  • Güzel olmuş. Eline sağlık
  • Çok denişik olmuş. Eline sağlık...
  • 10 numara...
  • Tesekkürler...
  • Süper çalışma gerçekten,çok güzel düşünmüşsünüz
  • hayatımda böyle bir şey görmedim :D mükemmel ötesi masraf yapmadan böyle bir şeyi çıkartmak herkesin harcı değildir sanırım :D
  • Dostum bilgisayarı çok açık tutma üç kırmızı falan verirse bi daha zor kurtulursun
  • proje,düşünce ve harekete gçirme gerçekten çok güzell..yalnız dostum sen bunu yapıyoken biraz aceleci davranmışsın sankii çnkü grişlerin olduğu yerlern kesimi biraz kötü olmuşş...bunun dışında duruşu fln gerçekten çok güzel emeğine sağlık . . .
  • Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BishgeN

proje,düşünce ve harekete gçirme gerçekten çok güzell..yalnız dostum sen bunu yapıyoken biraz aceleci davranmışsın sankii çnkü grişlerin olduğu yerlern kesimi biraz kötü olmuşş...bunun dışında duruşu fln gerçekten çok güzel emeğine sağlık . . .

Yazida da belirttigim gibi ekstra masraftan kactigim ve elimde bu kasayi kesebilecek gücte sadece bahce makasi oldugu icin kasanin metal aksami biraz bicimsiz görünüyor olabilir, evet. Ancak disarida kalan plastik aksamda bu görülmedigi icin kasanin ici acilmadigi sürece bunu kimse fark edemez.

Diger arkadaslara tekrar tesekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 7 Ağustos 2010; 20:29:02 >

• üstad seni gördüm bende heveslendim.xbox un sacının iç ölçülerini bana yazabilirmisin birde yüksekliğini.bende p3 sistem koymayı düşünüyorum ama ölçüleri uyar mı?
  • Çok yaratıcı olmuş hocam, eline sağlık
  • GÜZEL OLMUŞ AMA İŞCİLİK ÜZERİNDE DURMAN LAZIM BİRAZ
  • bi gıraysis çalıştır bakalım ne olcak
  • Tek kelimeyle Süper Mod olmuş.
    Ellerinize Emeğinize sağlık.
    Gayetde estetik duruyor, elyapımı oldugu icin estetik acısından yorum yapmam büyük saygısızlık olur.
    İyi günlerde kullanın.
    Bakarsınız ilerde birde PS3den bir PC oluşturursunuz. ;)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.