Şimdi Ara

Laptop'um açılmıyor!Yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bugün laptopum gayet güzel çalışıyordu fakat masaüstünde 3 tane dosyanın yerini değiştirmek isterken dondu ve 10 dakika boyunca hiçbir şey yapamadıgım için power butonundan kapatmak zorunda kaldım ve tekrar açmak istediğimde ise sadece Lenovo yazısı çıktı devamı gelmedi.Bir süre sonra Recovery sayfası çıktı ve hata kodu ise : 0xc0000185 idi.İnternette araştırdım ettim Windows.iso indirdim Windows 10 yüklü zaten bilgisayarımda.Isolu dosyayı usbye gömdüm fakat başlangıçta hiçbir etki yaratmadı.Lütfen yardım edin bilgisayarımda çok önemli dosyalar var onları kurtarmadan format atmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jurassix -- 27 Aralık 2015; 6:36:14 >

• Windows 10 kurulumunda temiz kurulum yapsanız dahi eski dosyalarınız C'nin içinde windows.old klasöründe yedeklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal kurulum cd sini bilgisayara takıp çalıştırın hatayı bulup doğru dosyayıyükleywcwktir

• Cevaplarınız için teşekkürler şu an tek merak ettiğim dosyalarıı kurtarabilecek miyim acaba ?
  • Minixp gibi usbden çalışan bir işletim sistemiyle verilerinizi alabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.