Masaüstü sistemimin değeri kaç tl?
Merhaba. Öncelikle konuyu nereye açmam gerektiğini çözemediğim için buraya açtım,yanlış ise kusura bakmayın lütfen.
Öğrenciyim ve paraya ihtiyacım olduğu için 6 sene önce topladığım sistemimi satmaya karar verdim fakat ne kadara satmam gerektiğini bilemiyorum, o yüzden sizlerden en doğru cevabı alırım diye düşündüm. Anlayan abilerim ablalarım kardeşlerim lütfen en net fiyatı verebilirseniz çok sevinirim. Sistemim :
İşlemci: Intel i5 6500 CPU @ 3.20 GHz (4 CPUs)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 Strix 4gb
Anakart: MSI B150 Gaming M3
Depolama: 120gb SSD 1TB HDD
Ram: 16GB
Şimdiden çok teşekkürler. Saygılarımla
Merhaba herkese,
Bilgisayarı alalı neredeyse 4 sene oluyor ve aldığımdan beri belli Windows 10 sürümlerinde klavye ve touchpad kesinlikle çalışmıyor. Bu sebepten ötürü hep eski Windows 10 sürümlerini kullandım, ne zaman güncelleştirme yapsam klavye ve touchpad gidiyordu ve bu her olduğunda başka fare takıp eski sürümüne getiriyordum.
Bugün bilgisayara format attım ve bu iki arkadaş tekrardan kullanıma kapalı hale geldi fakat format attığım için eski bir update sürümüne de getiremiyorum.
+ Ayrıca bilgisayarı secure olarak açtığımda çalışıyorlar fakat normal işletim sistemine geçiş yaptığımda yine gidiyor.
Aygıtların driver vb. gibi internetteki her çözümü denemeye çalıştım fakat olmadı.
Bilenler yardımcı olabilirse çok mutlu olurum, teşekkürler :)
Windows 10 C: ve D: Karıştı
|
Windows 10 C: ve D: Karıştı
|
i5-6500 sistem pc ve oyunlarda donma sorunu!
|
Kaliteli oyun oynamak ve stream yapmak için
Laptop'um açılmıyor!Yardım lütfen!
|
Ableton Live hakkında yardım lütfen?
|
Açık Öğretime geçiş tarihi
|
Açık liseye geçmeli miyim? Yardım lütfen
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.225 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware