Bilgisayarımda Windows C'ye kuruluydu ama bilgisayarımı yavaşlatacağını söylediler 120 GB'lık SSD'ye kurmamı önerdiler.Bende bugün USBde bulunan Windows 10'u bilgisayara format atarak D'ye kurmaya çalıştım.
Bir nevi başardım gibi ama SSD'nin ismi C: 1 TB Hard Diskin ismi ise D: oldu.Windows şu an SSD'nin içinde ama bilgisayara indirdiğim herşey SSD'ye kaydoluyor.
Disk Management'tan isimlerini değiştirmeye çalıştım.Hard Diski A: yapabildim ama Windows'un kurulu olduğu yer (SSD) kesinlikle harfini değiştirmeme izin vermiyor. ( Parameter is incorrect hatası veriyor)
Bu olayı nasıl çözebilirim.Acil yardım edebilir misiniz?
Olayı anlamadım bu nasıl bir üslup? Şu an indirdiğim her şey SSD'ye kaydoluyor ne demek? Windows SSD üzerinde kurulu tabi ki her şey önce SSD üzerine kaydolacak. Program vs. ise HDD üzerine kurabilirsin. Disk yönetiminden harf değiştirmeyi sormuşsun. SSD zaten değiştirmene izin vermez Windows'un kurulu olduğu disk her daim C: olur başka bir şey olması İMKANSIZ.
Scalh
kullanıcısına yanıt
Bilgisayardan pek anlamadığım için sorunu iyi anlatamadım :D
D sürücüsünün ismini A: diye değiştirmiştim denemek için ama artık D: yapamıyorum tekrardan yine aynı hatayı alıyorum.Onu nasıl düzeltebilirim acaba?