Şimdi Ara

laptop um bozuldu acil yardimmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bundan iki ay once sinirlenip laptop a gecirdim bitane hic bisey olmadi bir hafta once bir anda dondu ve mavi ekran cikti dll hatasi verdi sonra windows 8.1 kurdum gayet normal kullandim son iki gundur windows 7 ye donmem gerekti. Kurduktan sonra inanilmaz takilmalar driver kuramadim o derece sonra pc coktu ardindan windows 7 nin surumunden oldugunu dusundum baska surum kurdum yine ayni bugun internet cafeden windows 8.1 tekrar yuklettim ama hic bir degisme yok sanki tas devrinden pc bilgisayarima bile 1 dk sonra giriyor yeni kurmama ragmen guncellemeleri yukledikten sonra yeniden baslatmaada 1 saatte acildi normal acilma sureside boyle ne yapmaliyim lenova. Teknik servisi hdd porblemi gibi duruyor dedi bilgiisayari bir haftada yapip yollayabilirlermis

Ama pc de cok acil islerim var sizcede hdd arizasimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimalle hdd in manyetik dısk okuyucu kafaları zarar görmüş, hdd değişmesi lazım,al bir ssd olsun bitsin, hdd lar sarsıntılara gelmez

• Buyuk ihtimalle hdd de bad sector olusmus. Telafisi varmi bilmiyorum belki bazi boot programlari hfd nin bad sector lu kismini kapatiyordur. Ama yinede cok saglikli olmaz diye dusunuyorum boyle birsey varsada. Yeni bir depolama kaynagi gerekecektir. Bana kalirsa alin 256GB ssd ve diger dosyalariniz icin 500GB harici 2.5" hdd alin cok faha iyi olacaktir

• anladik hocam sağolun teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.