Şimdi Ara

Laptop'um kapanıp açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski toshiba laptop'umu şu anda babam kullanıyor. Günlerdir kendi kendine kapanmasından şikayetçi. Öncelikle 2 hafta önce sarj girişini ve sarj aletini değiştirdik. Sorunumuz çözümlenmedi ben bu akşam aldığımda Core Temp yükledim ve işlemcinin 75-80derecenin altına inmediğini gördüm. Bu sabah tozları temizleyebildiğim kadar temizledim. şu anda 50-60 derece arası sabit ama hala kapanmaya devam ediyor. Sorunum yazılımsal değil. Sadece direk tak diye kapanıyor.

Not: Bataryası yok.

Şimdiden teşekkürler.

edit: fazlalıklar silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 17 Temmuz 2013; 18:04:47 >

• şarj girişiyle biraz oynayıp kapanıp kapanmadığını dene değiştirdiğin halde bi temassızlık olabilir. bu düşük bir ihtimal. eğer laptopun garantisi bitmişse açıp işlemci fanını yağlayabilirsin ya da laptop soğutma araçları var onlardan bir tane satın alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uur21temel

şarj girişiyle biraz oynayıp kapanıp kapanmadığını dene değiştirdiğin halde bi temassızlık olabilir. bu düşük bir ihtimal. eğer laptopun garantisi bitmişse açıp işlemci fanını yağlayabilirsin ya da laptop soğutma araçları var onlardan bir tane satın alabilirsin.

ısıdan değil kardeş. sarj girişi de sağlam
  • Direk servise götür benimde aynı sorun vardı öyle kullandım şu An anakart pert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti yok zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.