Şimdi Ara

Laptop'um teşhir ürünü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben toshiba satallite c660d laptop aldım. laptopta ethernet driverı sarı ünlem işareti gösteriyor. daha 0 laptop. kablosuz modemime bağlanıyor fakat internete bağlanmıyor. internet erişimi yok diyor. ben de şüphelenip aida extreme programını ve driver pack programını yükledim ve hizmet sürelerine baktım. iki program da 20 aralık 2012de laptopun açıldığını gösteriyor. 3dk gibi bir süre. laptop kullanılmış mı demek oluyor merak içerisindeyim. teşekkürler.

• toshiba sitesinden driverini indir kur .... laptop kullanma hakkında bişe diyemicem
  • 0 laptopta bu sorun olması saçma değil mi? sitesinden driver denedim ama yine de düzelmedi hata. servise yollamalı mıyım bunun için?
  • Fabrika ayarlari yapilirken bu sistemleri otomatik kurulumla halleder sonra imaj alirlar. Sizin aldiginiz urunde bu sekilde bir urun. Hangi notebook u acarsaniz acin ilk kurulum tarihi sizin aldiginizdan daha geridedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFEFE

ben toshiba satallite c660d laptop aldım. laptopta ethernet driverı sarı ünlem işareti gösteriyor. daha 0 laptop. kablosuz modemime bağlanıyor fakat internete bağlanmıyor. internet erişimi yok diyor. ben de şüphelenip aida extreme programını ve driver pack programını yükledim ve hizmet sürelerine baktım. iki program da 20 aralık 2012de laptopun açıldığını gösteriyor. 3dk gibi bir süre. laptop kullanılmış mı demek oluyor merak içerisindeyim. teşekkürler.

hocam tarihle değilde teşhir ürün kendini belli eder zaten kenarında falan kılcal çizik bile olabilir öyle anlaşılır yani tarihle anlaşılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıcır gıcır fakat işte kurt düştü ya içime.. cevaplar için çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.