Şimdi Ara

Laptop'umu nası yakabilirim [CİDDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
4.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstüne çay dök.overvoltage yap.Kesin gider.Yada bana yolla eve hırsız girmiş dersin :D
  • hocam cihaza bende talibim. yollarsanız 50 100 bişey yollarım babanızada kafede unutmuşum gitmiş tarzı bir şey söylersiniz.
  • Programla overclockla olcak iş değil fan çalışmasada bişey olmaz kısa vadede , sökebilirsen devrelerin oraya 12 V Adaptör falan bul neresine denk gelirse gezdir kabloları , ben olsam yapmazdım , ısınıyor diye şikayetçiysen fanları temizle , macununu yenile birde format at , güncel driverları kur kesin problemin başka boşuna mok edecen laptopu.
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    helal olsun denecek laf yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

hocam cihaza bende talibim. yollarsanız 50 100 bişey yollarım babanızada kafede unutmuşum gitmiş tarzı bir şey söylersiniz.

hocam cihazın piyasa değeri 2. el 900TL - 850 TL zaten izin olsa satacamda ne güzel laptopun var kullan diyolar...
  • furmark programını indir ve teste başla.15 dklığına laptopu unut
  • Benim gecen ay yandi 1 hafta uyku moduna bile almadim geceleri torrent sabahlari oyun bi gun oynarken alt tarafdan duman ve agir bi koku cikti baktim patliyacak kapattim balkona koydum hafif piss diye ses cikti daha da acilmiyor zaten 4-5 yillik biseydi ama kokusu da hosdu la..zaten laptop alacaktik pek bisey olmadi yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resquer R kullanıcısına yanıt
    o zaman kullanın hocam makine ne merak ettim
  • quote:

hocam makine işte bf3 vs. lowda - medium açıyor hani crysis 3 ü lowda oynatıyor ama hocam işlemcisinden bi cinema 4d de render alıyorum çok geç valla çok ısınma sorunuda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

furmark programını indir ve teste başla.15 dklığına laptopu unut

nası olacak detaylı anlatırmısın
  • resquer R kullanıcısına yanıt
    makinen marka ve modelini söyleseniz :)
  • İyi bir notebook soğutucu alın.
  • quote:

makinen marka ve modelini söyleseniz :)

asus - k52j modeli artık zaten eskimeye doğru yolu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: resquer

quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

furmark programını indir ve teste başla.15 dklığına laptopu unut

nası olacak detaylı anlatırmısın

ciddi söylüyorum bunu şaka yapıyorum zannetme.indireceksin furmark programını tamam mı sonra oradan çözünürlüğü artır yüksek bişey yap 3d teste sok ve laptopu 15 dklığına unut.belki daha kısa sürer.çünkü ekrankartının dayanabileceğini hiç mi hiç zannetmiyorum

• quote:

quote:

hocam makine işte bf3 vs. lowda - medium açıyor hani crysis 3 ü lowda oynatıyor ama hocam işlemcisinden bi cinema 4d de render alıyorum çok geç valla çok ısınma sorunuda var

Her ısınan bilgisayarı yakacaksan ohoo.Renderı ne için alıyorsun ? Eğer ciddi iş içinse söylesen yenisini alır zaten.Onun dışında BF3 ün low detayda çok kötü değil.Zaten çözünürlük 1080P olmadıkça anlamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

usb girişinden 220 volt ver

• biosu güncellerken, yeni flas yazılırken pili ve elektiriği çek ondan sonra at çöpe gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

quote:

quote:

Her ısınan bilgisayarı yakacaksan ohoo.Renderı ne için alıyorsun ? Eğer ciddi iş içinse söylesen yenisini alır zaten.Onun dışında BF3 ün low detayda çok kötü değil.Zaten çözünürlük 1080P olmadıkça anlamıyorsun.

zaten paltop eskiyor işlemci çok zorlanıyor artık yenisini almam şart...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.