slm arkadaşlar, hemen sorunumu yazayım belki başına gelmiş olan vardır da yardımcı olur 2 gundur debeleniyorum :((
yeni toshiba laptop aldım ve aldıımda xp uzerinde on yuklemeli olarak geldi (herkeste olduğu gibi) ve laptop u ilk kurduumda hdd 2 parçaydı ve C: ve D: olarak ayrılmıştı. bunda bi sorun yok fakat monitorunde arıza meydana geldi ve tamire gondericektim ve dosyalarımı D: ye yedekledim. sonra temiz olsun diye verdikleri recovery cd ile (xp ve gerekli programlar o cd deymiş. oem olunca oyle veriyolar ) taktım cd yi (bu cd norton un bilgiimiz ghost cd si sanırım) ve kurulumu kısa bi sürede yaptım. fakat bir de ne goreyim. artık hdd tek parça ve D: diye bişii yok ve içindeki hiç birbilgi yok. salak ghost hdd yi birleştirmiş ve formatlamış herşeyi. bazı recovery programlarıyla kurtarmayı dendim fakat bazı dosyaları gormesine rağmen kurtaramadı :( sizin tavsiyeniz nedir. yaklaşık 25 gb bilgi kaybım var. lanet olsun symantec urunlerine
Ghost bir norton urunu olduğu için ve norton 2006 da olduğu için guvenlik bolumuen yazdım yanlışım varsa kusura bakmayın...
Çıkan uyarı mesajlarını okumayıp her şeye devam dersen Symantec ne yapsın. Belliki disk imaj alınmış komple. Ghost en kullanışlı hayatkurtaran eli öpülesi bir programdır. Öz eleştiri yapmadan symantec ürünlerine çamur atman çok yanlış.
dostum sana şöyle açıklayayım. cd yi taktıımda fabrika ayarlarına donecek yazıyodu. ve ben laptopu ilk aldıımda kendim kurdum aynı şekilde fakat kurulum bittinde hdd 2 parçaydı. ghostun nasıl çalıştıını çok ii biliyorum fakat bu ghost cd sini hazırlayan adamlar hdd imajını tek partitiondayken almışlar. bunu imajı alan dışında veya başına bu olay gelen dışında hiç kimse anlayamaz inan buna. burda benim symantec e kızdıım konu hadi ghost yaptın imajı aldırdın kurdurdun felan ii hoş ama diyelim o işlem işini gormedi nasıl geri alıcan ghost atmadan onceki haline.. bu ghosttan çok çeken var bence sen de pek guvenme ona yarı yolda kalırsın.
Bunun bir çaresi var mı bilen lütfen cavap yazsın. Bilmeyen sussun ki boşuna yer işkal etmesin