Şimdi Ara

LAPTOP VE MASAÜSTÜ KIYASLAMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEN LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ Bİ MASAÜSTÜNDE OLAN ÖZELLİKLERİN (mesela 8gb ram 2 gb ekran kartı...) AYNISI LAPTOPTA OLURSA GİNE AYNI İŞLEVİ VERİR Mİ? YANİ PERFORMANSTA EKSİKLİK OLURMU LAPTOP DİYE?

2500 TL CİVARI BÜTÇEM VAR BANA UYGUN YENİ NESİL OYUNLARI(en son çıkan oyunlar Assasins creed black flag, crysis 3...) KALDIRABİLECEK Bİ LAPTOP MARKASI LİNKİ FALAN YAZARSANIZ ÇOK İYİ OLUR
    monster-msı laptopları oyunlar için iyimi bu arada?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menes005 -- 20 Mayıs 2014; 11:41:32 >

• Eğer ki, oyun oynayacaksan masaüstü bilgisayar almanı tavsiye ederim.
  • eğer bilgisayarı yanında taşıma zorunlulugun yoksa masaüstü topla benim 1600 liralık masaüstümle kardeşimin 2500lük laptopu aynı ayarda hatta benimki biraz daha iyi olabilir. sana laptop tavsiyeside vereyim
    MSI GE60 2OE-295XTR i5-4200M 8 GB 1 TB 2 GB VGA 15.6 Freedos
    bu bilgisayar güncel tüm oyunları çalıştırıyor ultrada bunu 2500 liraya almıştık şimdi artmış fiyatı
  • tabiki masaüstü oyuncular için en ideali evde 3 farklı modelde i7 işlemcili fiyatıda 2000 üzeri laptop(toshiba,lenova,asus) var benim eski murat 131ime kafa tutamıyorlar. benim murat131 ime gelince baya eski core 2 quad q8400 2.6 ghz ekran kartım 2 gb zotac gtx 560 yinede her şekilde oyun olsun başka uygulamalarda olsun benim pc daha hızlı çalışıyor. tabi laptoptaki tüm yüklü uygulamalrı kaldırıp temiz yapınca değişir ama önemli olan uygulamalar yüklü iken arkaplanda çalışan uygulamalar yer alırken ne kadar hızlı çalıştığı önemli benim için. ben download yaparken yanında yotuube açıp aynı anda twitch de canlı yayın izlerken titanfall bf3 lol daha aklıma gelmeyen şeyleri çalıştırıorum. photoshop dreamweaver vs
  • Alınacak olursa elbette Masaüstü Bilgisayar tercih ve tavsiyemdir fakat özelliği bazı Masaüstü bilgisayarlardan iyi olan Laptoplar yokmu var örnek benim laptopum aldığım masaüstünden kat kat iyi ama genel olarak baktığınız zaman Masaüstü kaliteli kullanışlı olarak gözüküyor bu benim yorumum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.