Arkadaşlar evde yeni aldığım 1 laptobum var. Daha önceden de masaüstü vardı. Ben ikisiyle birlikte LAN oyunu oynamak için ne yapmalıyım ?
"modem tek portlu ve kablolu masaüstünün wless özelliği yok wless özellikli nokia 5800 telefonum var masaüstü: xp sp3 laptop: win7 sp1"
Laptoptan bi ağ oluşturup, telefon yardımıyla masaüstünden bağlanabilir miyim ? Veya başka bi yöntem önerebilir misiniz ? Teşekkürler...
Ethernet kablosuyla(Düz veya çapraz ondan emin değilim) bilgisayarları birbirine bağlayabilirsin.Ya da benim yaptığım gibi bir ethernet hub alıp hem interneti dağıtırsın hem de 2 bilgisayara lan kurmuş olursun..
quote:
Orijinalden alıntı: This_is_Heavy Ethernet kablosuyla(Düz veya çapraz ondan emin değilim) bilgisayarları birbirine bağlayabilirsin.Ya da benim yaptığım gibi bir ethernet hub alıp hem interneti dağıtırsın hem de 2 bilgisayara lan kurmuş olursun..
Bilgisayarları cross kablo (çapraz) ile direk birbirine bağlayabilirsin eğer 2 makinede seninse kablosuz modem alman mantıklı. Ben kablolu kullanırım dersende 4 port swich alman yeterli olur
ne 4 portu hacı.bak bizde bi usb,bide ethernet yani 2 portlu modem var.laptop'a ethernetle,masaüstünede usb ile bağlanıoz.underground,cs v.s gibi oyunları ev ağı ile kolayca oynayabiliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: SiCreAM ne 4 portu hacı.bak bizde bi usb,bide ethernet yani 2 portlu modem var.laptop'a ethernetle,masaüstünede usb ile bağlanıoz.underground,cs v.s gibi oyunları ev ağı ile kolayca oynayabiliyoruz
4 port modem demedim swich dedim 20 lira
teşekkürler ama yani şimdi ; cross kablo mu usb kablo mu yoksa switch mi alayım ? Yeni bir modem alamam, çünkü uzun süre kullanmayacağım evde. Benim modemde de bi usb girişi var boşta. Telefonu wireless anteni gibi kullanmaktan vazgeçtim o zaman :)
Eğer modeminde bir ethernet bir de usb girişi var ise usb kablo alırsan lan kurabilirsin.Ama usb yi bilgisayara cd ile tanıtman gerek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme