Öncelikle hepinize merhaba, yaşadığım sorun 1 haftadır devam etmektedir işletim sistemim windows 10 64 bit,laptop kullanıyorum asus markası 5 aydır sıkıntı olmadan çok rahat oynadığım laptopda 1 hafta önce update yaptırdıktan sonra not: windows update'si otomatik olan birşey. bütün oyunlarım 60 fps sabitlendi counter strike global offensiveleague of legends vb vb ama gelin görünki ben bu sorunu 1 hafta araştırdım çoğu yerde xbox silin yada ayarlardan dvr kapatın tarzı sonuçları buldum,evet birde vsync kapama olayı var ama bunların hiçbiri hemde hiçbiri bende işe yaramadı 1 haftadır araştırmama rağmen ama şimdi gelip diyeceksinizki 60 fps çok iyi değilmi malesef eğer benim gibi counter strike global offensive oyuncusuysanız 60 fps ve 120 fps arasındaki farkı o mouse dönme olayını rahatlıkla anlayabilirsiniz son çarem buraya bu konuyu açmaktı eğer bilen varsa daha önceden bu sorunu yaşayan varsa lütfen bana yardım edebilirmi?
(PENCERE MODUNA ALDIĞIMDA FPS DÜZELİYOR CS GO DA 250 FPS LEAGUE OF LEGENDS'DE 300 FPS SABIT OYNUYORUM AMA PENCERE MODUNDA VERIMLILIK ALAMIYORUM) Birde bazı oyunlarda normal fps alabiliyorum örnek:h1z1 70-100 oyun başlatırken 300 fps e çıkıyor onun dışında counter strike source 300 fps alabiliyorum ama çözemedim bu hatayı csgoyu sildim yükledim düzelmedi vsync kapalı heryerde ve de 60 fps kitleme açık değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme