Bildirim
?Laptop Wireless Çalışmıyor?Lütfen Yardım Edin?
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, 15.1 lt : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08BCSLJBC
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bir Bilgisi Olan Yokmu Arkadaşlar lütfen yardım edin??? -
aygıt yöneticisinde wireless cihazınız görünüyormu? -
Aynı Sorun Bende de oluyor, 15 Gün dokunmuyorum bilgisayara,15 gün sonra format atıyorum düzeliyor birkaç günlüğüne...
sonra aynı sorun görev yöneticisi devredışı bırakıyor, görev yöneticisinde soru işareti olarak çıkıyor kayafı yemek üzereyim Lütfen yardım Edin -
Laptop unuzun veya masaüstü pc lerinizin anakart biosları ve sürücülerini güncelleyiniz sorununuz yüksek ihtimal çözülecektir.Bu sizin için değil herkes için geçerli. -
Ben garantisine göndericem.Şimd, Birşey fln olur garanti kabul etmez.En Mantıklısı Servise Göndermek.Tabi Garanti. -
quote:
Orjinalden alıntı: emirral
Ben garantisine göndericem.Şimd, Birşey fln olur garanti kabul etmez.En Mantıklısı Servise Göndermek.Tabi Garanti.
Servise verdiysen mafişş..Hp'nin servisi öyle en azından.Yani ben garantiyi ve servisi en son çözüm olarak kullanıyorum.Toshibanınki nasıl? -
ethernet ve kablosuz ağ çakışabilir birini kullanırken diğerini aygıt yöneticisinden devre dışı bırakarak deneyin -
Arkadaşlar bilgisayarınız win7 ise sorun gidericiye girip wifi aktive edebilirsinizyapamazsanız video yükleye bilirim
-
işletim sisteminiz windows 8 ise bazen driver problemleri olabiliyor mesela bende wifiye bağlanmayı deniyorum bağlanamayınca wifi ve bluetoot iptal ve pc normal kapanmıyor. -
Bu tarz konulari bilerekmi hortlatiyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- klavye i yerine " yazıyor
- utorrent güvenilir mi
- ekran videosu alma
- bağlantı sıfırlandı.
- telefon neden çok ısınır
- hoparlörden ses gelmiyor
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X