Şimdi Ara

Laptop wireless özelliği açılmıyor ! (ASUS N53S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus N53 S kullanıyorum. Dün geceye kadar laptopun modemime çok rahat bir şekilde bağlanabiliyordu.Ne olduysa bir anda netten koptum ve tekrar bağlanamadım.Sorun gider aracılığıyla denetlediğimde ;

KABLOSUZ ÖZELLİĞİ KAPALI - DÜZELTİLEMEDİ

uyarısını veriyor.Bunun düzeltilmesi içinde klayedeki gerekli tuşları kullanın diyor.Bende bu tuşlar

FN + F2 ancak bu tuşları kullandığımda Laptop'un WİRELESS SİMGESİ ile BLUETOOTH simgeleri çıkıyor ancak ikisininde üzerinden kırmızı uyarı işareti var.Bu arada driverlarım güncel.

Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Lütfen ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

ASUS N53S Dizüstü Bilgisayarında Kablosuz Özelliği Etkinleştirme

ASUS N53S dizüstü bilgisayarında kablosuz özelliğinin etkinleştirilmemesi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Kablosuz Anahtarını Kontrol Et: Dizüstü bilgisayarının kenarlarında veya üstünde, genellikle anten simgesiyle işaretlenmiş bir kablosuz anahtarı bulunur. Anahtarın etkinleştirildiğinden emin ol.

• Uçak Modunu Kapat: Uçak modu etkinleştirildiğinde kablosuz özelliği devre dışı kalır. Bildirim panelini kontrol ederek uçak modunun kapalı olduğundan emin ol.

• Kablosuz Ağ Sürücülerini Güncelle: Eski veya bozuk sürücüler, kablosuz özelliğinin düzgün çalışmasını engelleyebilir. Aygıt Yöneticisi'ni açarak kablosuz ağ bağdaştırıcılarının güncel sürücülere sahip olduğundan emin ol.

• Donanım Sorunlarını Gider: Kablosuz kartın veya antenlerin fiziksel olarak hasar görmesi kablosuz özelliğinin çalışmamasına neden olabilir. Herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol et.

• Ağ Ayarlarını Sıfırla: Bazı durumlarda, ağ ayarlarını sıfırlamak sorunları çözebilir. Ayarlar menüsüne giderek "Ağ Sıfırlaması" seçeneğini seç.

• Cihazı Yeniden Başlat: Dizüstü bilgisayarını yeniden başlatmak, geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.

Bu adımlar sorunu çözmezse, daha fazla sorun giderme adımı için ASUS destek web sitesine başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • wireles ve blue tooth sürücüleri hata verdi kaldırıp tekrar güncelini yükleyin
  • ya ben çözemedim bana bi anlatsanız şu işi? aynı makine aynı sorun
  • DJ
    Aynı sorun derken?aygıt yöneticisinde kablosuz cihazını görebiliyor musunuz?
    Konuyu açan arkadaş üzerinde kırmızı bir işaret vardı diyor..Sizin aygıt yöneticisinde durum ne?
    Ne zaman bu sorun oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesonder

Asus N53 S kullanıyorum. Dün geceye kadar laptopun modemime çok rahat bir şekilde bağlanabiliyordu.Ne olduysa bir anda netten koptum ve tekrar bağlanamadım.Sorun gider aracılığıyla denetlediğimde ;

KABLOSUZ ÖZELLİĞİ KAPALI - DÜZELTİLEMEDİ

uyarısını veriyor.Bunun düzeltilmesi içinde klayedeki gerekli tuşları kullanın diyor.Bende bu tuşlar

FN + F2 ancak bu tuşları kullandığımda Laptop'un WİRELESS SİMGESİ ile BLUETOOTH simgeleri çıkıyor ancak ikisininde üzerinden kırmızı uyarı işareti var.Bu arada driverlarım güncel.

Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Lütfen ?

Donanımınızın markasını ve modelini söylermisiniz?

Tahminim aygıt ayarlarında bir 0 lama yaşanmış olabilir lakin genede markamodel yazabilirseniz aygıt yöneticisinden bakarak , sevinirim

• sağ tarafta dvd sürücümnün yanında bi wirles komple açıp kapatan bi tuş var onun on olduğundan emin olun.
  • thenesa T kullanıcısına yanıt
    Abartmıyorum yaklaşık 3 yıldır wifi özelliği 6 ayda bir açılıp kapanıyor. Saatlerce günlerce sürücü güncelleştirmeleriyle envai çeşit çözüm yöntemleriyle uğraştım. Başaramadım. Ta ki bu mesajı görene kadar. Böyle saçma bir mühendislik hatası olabilir mi ya? Bu tuşu buraya niye koyarsın... Yanlışlıkla elime çarpıyor kapanıyormuş demekki. Yeniden yanlışlıkla elim çarpıp açılınca ben de diyorum heralde bir güncelleştirme geldi. (LAN Kablosu ile bağlanıyordum kapalı iken.)
    Çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    pro2000 laptop wifi sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.