Şimdi Ara

Laptop Yere Düştü Açılmıyor Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
29.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: pansahin

evet büyük ihtimal harddiskin bozulmuştur harddiskin üstünde incecik bir iğne var o iğne düşünce zedelenmiştir . servise vermeni öneririm kardeşim .

Sadece HDD ile kurtulacağını sanmıyorum..

evet olabilir :)
  • Bilgisayar çalıştı sadece açma kapama tuşu saga kaymış yazmistim zaten eve dönünce goturcem bı bilgisayarciya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kola içerken kabloya döküldü çok az hemen müdahale ettim laptopu kapattım ama açtığımda garip bir ses geldi içine su girmiştir diye bütün gece ters tuttum ama bugun bişey yok ses filan gayet iyi bişey olmaz dimi?
  • Eski konular mesaj yazmasa
  • Benim bilgisayar HP PAVİLİON DV-5000. Kuzenim getireyim derken düşürdü. Bilgisayar dıştan sorun yok. İçini açtım anakart harddisk felanda sağlam. Ama açılışı 2-3 dk alıyor. O değil Açılıyor Explorer zor geliyor. Yerel disk D ye girmiyor. Harddisk i başka bilgisayarda denedim bi sıkıntı yok. Yardım edin içinde 6 gb lik setuplar var. Onları kurtarmam Lazım.
    Bi bilgisayarcı arkadaş biosu sıfırla dedi ama daha beter etmeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalite_

Sorun ne olabilir servisine götürsem mesela bilgiler kaybolur mu yorumlarınızı bekliyorum

darbeye dayalı olarak RAM hard disk gibi donanımlar yerinden çıkmış olabilir ekran içten kırılmış ve ekranı anakarta bağlayan LCD Cable yerinden çıkmış olabilir. Şiddete bağlı olarak parçalarda kırık olmuş olabilir.
  • Diz üstü bilgisayar düşmelerinde genelde Harddisk sorunu oluyor...
  • Casper nirvana laptop yere dustu. Power tusuna basiyorum bilgisayar acilmadan geri kesiliyo. Powere bastiktn iki saniye sonra kesiliyo acilmiyor ne olmus olabilir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.