Şimdi Ara

Laptopa 5+1 Bağlama sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
25.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu şekilde bağlayabiliyorsun fakat sistemden cızırtı gelio ve katlanılacak gibi değil en iyi cözüm üç dişi girişi olan bir çogaltıcı yaptırmak.

Laptopa 5+1 Bağlama sorunu
  • Beyler benimde bir sorum olacaktı bende 3 kanal ses çıkışlı anakart var şu anda logitech x530 5+1 ses sistemim bağlı buraya kadar sorun yok... Ama benim 5+1 de 3 adet ses giriş jakı var bende bu jakları renklerine göre pc ye bağlıyorum ama mikrofon girişi iptal oluyor mecburen ses kartım onboard realtek alc 655 herhangi bir aparatla pc ye mikrofon bağlamamız mümkünmü acaba ??? Acil cvp bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Bende Acer 5920G laptopuma Logitech G51 ses sistemini aldım.. Şununla bağlayabilirim dimi arkadaşlar??

Laptopa 5+1 Bağlama sorunu

Sorcağım soru ise bunsuz nasıl bağlayabilceğim? Dediğiniz gibi o Dolby Digital Live (5.1 Surround) seçenği mevcut ve seçili zaten..

Laptopda 5.1 çıkış var ise bu aparatı kullanarak bağlayabilirsin. Fakat yine de tam 5.1 keyfi verir mi emin değilim. Ses kartı şart her iki şekilde.

Ses kartı çok farkettirir mi peki? Yani vay anasını dicek kadar özellikle müziklerde farkettirir mi? Laptop kullanıyorum şuanda Acer 5920G, buna uygun ucuz bi kart lazım 100TLyi geçmemesi lazım.. Ama öyle bi seçenek de yok galiba :/

bu aleti hangi isimle araştırabiliriz ?

• konu üstüne epey vakit geçmiş..ben de laptop a 5.1 ses sistemi baglamak için aradım. :)bu sayfaya geldim:)
    şimdi bilgilerim dogrultusunda...
    bu resimde belirttiginiz gibi baglama yaparsanız real 5.1 olmaz.çünkü cıkıs (1+1) + (1+1)yani 4 kanal..oysa 5.1 sistem 6 kanal.
    yani kırmızı - beyaz olan 4 kanal.3 jack lı olan standart 3.5mm olan ise 6 kanal.bu baglamda real 5.1 olmaz.

bende packard bell var.
    hdmi çıkış var.ses+goruntu yani.
    acaba hdmi cıkısı 5.1 de kullanabilirmiyim.
    ya da en iyisi usb real 5.1 ses kartı kullanmak.
    yukarıda da bahsedildiği gibi gercek bir 5.1 filmde fark meydana geliyor.dvd - blu ray- mkv vs...
    hatta ac3 kalite olarak iyidir seste. ama dts en iyisi:)

şimdilik bu kadar. usb creative fln ses kartı lazım sanırım.konuyu takip:)
  • Arkadaşlar biraz önce AMC'den aradılar, konuyu The Walking Dead'e almak istediklerini belirttiler, 5 yılın ardından hortlaması onları da heyecanlandırmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.