Şimdi Ara

Laptopa farklı bir laptopun ekranı uyar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR LAPTOPUMUN EKRANI BEBEGIMIN BUKMESI NEDENIYLE KIRILDI DESEK YERIDIR ORTADAN AGIR HASAR ALDI ZAR ZOR GIRIYORUM SUAN SITEYE

BENIM MERAK ETTIGIM SUAN BOZUK OLAN LAPTOP DELL MARKA . BENIM BASKA ATIL DURUMDA OLAN ACER MARKA BI LAPTOPUM VAR ONUN EKRANINI CIKARIP BUNA TAKSAK ACABA CALSIIRMI

MASRAFSIZ BI SEKILDE KURTARMYA CALISIYORUM PEKDE ANLAMAM BU ISTEN BURAYA SIZE SORAYIM DEDIM BILGISI OLAN VARSA SEVINIRIM
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• boyutu ve teknolojisi ayniysa takabilirsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOYUTLARI AYNIDA TEKNOLOJISINDEN KASITIN NE OLUYOR ACABA BIRI NI 2007 DE FALAN ALMISTIM BIRINI 2012 DE [

BIRDE ACABA AMATOR BIRI OLARAK BU EKRANLARI SOKUP TAKABILIRMIYIM BIKAC VIDEO GORDUM NETTE BASIT BIRSEY MI ACABA
  • yavuzzs Y kullanıcısına yanıt
    iki ekranda ledmi?..ekran takmak el becesine ve biraz bilgiye dayali..bilgin yoksa ekrani catlatabilirsin.

• sanırım ıkısıde led en ıyısı ben bunları bı sokeyım yavas bı sekılde vıdeoları da ızleyım yavas yavas bı ıslem yapayım zaten bırı nın ekranı bıtık durumda artık catlasa patlasa bısı olmaz dıgerınede fazla ozen gosterrek bı cıkarmaya calısayım bakalım sokunce durum ortaya cıkar

en azından olabılırlıgını ogrenmıs oldum denemem ıcın bı onay nıtelıgı tasıdı tesekkurler bılgı verdıgın ıcın
  • yavuzzs Y kullanıcısına yanıt
    rica ederim..insallah olur..masraf etmemis olursun.

• aynn ole dıgeer eskı bıll da eran kartı yandıgı ıcın ole ayırmıstım kenara buda bole oldu baska bı laptopda var ole anakartı yandı flan c tek . acıdan sansız bı gecmısım var artık yenı almaktansa bıraz parca degısımıyle kurtarmak gırısımıne basamak ıstedım eger uyarsa dıye bakalım sonuc verecekmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.