arkadaşlar dell 6400 kullanıcısıyım laptopa xp pro yükleyecem ama driverları ve laptoptaki kurulu programları tekrar nasıl yüklerim acaba sorun olur mu.herşey bize verilen tek cd nin içinde var mı?yani kısacası normal desktoplardan farklı yanı var mı formatın.yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar.
home la pro arasındaki fark ne ki? ne gibi + ları olur pro nun?
proda IIS(internet information service) kurabilirsin ama home edition da bunu yapamazsın yani eğer asp ile uğraşıyorsan pro kurmalısın mecburen ftp falan yapamazsın , sunucu olarak kullanamazsın, localhostu kullanamzsın
quote:
Orjinalden alıntı: sydbarret
home la pro arasındaki fark ne ki? ne gibi + ları olur pro nun?
ııs yüklemek için format atmak istiyorum zaten ancak yukarda da belirttiğim gibi sürücüleri ve laptop geldiğinde yüklü olan programları tekrar nasıl yükleyebilirim lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz.
arkadaşlar yok mu şu format işini bilen yardım edin lütfen...
sana recovery(ürün kurtarma) cdsi verildimi? eger verildiyse icersinde sürücülerin bulundugu bir dizin vardir! Yok eger verilmediyse kitapcigina bak harddiskteki bir dosya recovery islemini yapmani saglayacaktir.Bu sayede surucu ve isletim sistemini yedekleyeceksin,Daha sonra yedekten suruclerini yeni sisteme kurabilirsin.Bu tarz bir makinem olmadigi icin direk yardimci olamiyorum.Ama hepsinde mantik aynidir...
Bir Cd verildi ama hangi kasördedir bilmiyorum.CD nin içinde hem makinaya yüklü olan programların setupları hem de sürücülerin tamamı var mıdır?
cd nin bir arayüzü olsa gerek.şöyle güzel renkli bi şeyler.autoru çalışır zaten. orda driver lardan bahseder.tabi driver lar bu cd içinde varsa. laptop la gelen cd lerde driver kesin vardır diyebilirim sana ama programların gidecektir tabi ki. onun haricinde internetin var madem driver ları ve program setup larını internetten de bulursun. kolay gelsin
İllaha XP Pro kuracaksan ve kayıp yaşamak istemiyorsan üzerine kurmanı tavsiye ederim.Yok illaha formata atacaksan eğer