Şimdi Ara

Laptopa görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem öğretmen az önce işten aradı yani şahsen göremedim laptopu. Windowsun açılış sesinin geldiğini ama görüntünün gelmediğini söylüyor.Ekranda siyah ışık mı var yoksa ışık yok mu dedim,ekrana ışık gelmiyormuş. Bios ekranı bile gelmiyor yani çünkü hiç ekran açılmıyor.
    En son dün akşam kullanmış ve hiçbiryere vurmadığını söyledi yani laptop hasar almamış. Laptop eski de değil i7-8gb ram-hd7450 var. Laptop önemli beyler annemin işleri için bi çözüm önerin

Edit : Boşverin beyler projeksiyondan çalıştırmasını söyledim görüntü gelmiş.Garantiye gidecek makina mecburen.

Peki yanlışlıkla ekranı çoğalt mı ne demiş projeksiyonda sadece arka plan kalmış nasıl düzeltecek hiç projeksiyon kullanmadığımdan yardımcı olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msnnsm -- 18 Eylül 2013; 13:02:25 >

• Sorun ekran seçimi Windows+p tuşuna basın karşınıza 4 seçenek gelir sadece bilgisayar seçeneği görüntü sadece bilgisayar ekranında olur çoğalt seçeneği birden çok ekrana görüntü verir genişlet seçeneği tek görüntüyü birden fazla ekrana yayar,sadece projektör seçeneği harici ekrana görüntü verir anneniz bu seçeneğe ayarlamış.Windows+p tuşundan sadece bilgisayar seçeneğine ayarla eğer olmazsa ekranın invertör (görüntü aktarım) kablosu çıkmış olabilir serviste yapılması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Eylül 2013; 1:09:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Sorun ekran seçimi Windows+p tuşuna basın karşınıza 4 seçenek gelir sadece bilgisayar seçeneği görüntü sadece bilgisayar ekranında olur çoğalt seçeneği birden çok ekrana görüntü verir genişlet seçeneği tek görüntüyü birden fazla ekrana yayar,sadece projektör seçeneği harici ekrana görüntü verir anneniz bu seçeneğe ayarlamış.Windows+p tuşundan sadece bilgisayar seçeneğine ayarla eğer olmazsa ekranın invertör (görüntü aktarım) kablosu çıkmış olabilir serviste yapılması gerekir

sağ tıklayınca grafik özelliklerinden 2ekranı da kullan klon ekran seçeneğini seçtim. Görüntü gene gelmedi laptopun ekranıyla oynadım görüntü geldi birden.Ayarları değiştirdim sadece televizyona ver görüntüyü dedim sonra tekrar laptopa verdim gene gelmedi gene oynayınca geldi sonra 10-15 saniye sonra görüntü gitti bir daha gelmedi sorun kesinlikle ekranda.Garantiye gidecek

• dediğim kabloda temassızlık var menteşeden geçer sokette gevşeme vardır,gönderin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

dediğim kabloda temassızlık var menteşeden geçer sokette gevşeme vardır,gönderin

Yarın göndericem hocam. İlginiz için teşekkür ederim
  • Merhaba ,

Eğer şuanda bilgisayara işlem yapabilen birileri varsa şu işlemleri yaptırmanı öneririm.

Harici ekrana bağlıyken : Bios güncellemesi + ekran kartı güncellemesi yap .

Ekran kartı güncellemesi yapmadan önce aygıt yöneticisinden aygıta sağtıkla ve kaldır / sürücü ve yazılımı sil işaretleyerek kaldırı seçelim.

Sonrasında ekrana görüntü gelmez ise sana tavsiyem 444 03 07 Hp teknik destek hattı ile iletişime geçebilirsin.

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfire

Merhaba ,

Eğer şuanda bilgisayara işlem yapabilen birileri varsa şu işlemleri yaptırmanı öneririm.

Harici ekrana bağlıyken : Bios güncellemesi + ekran kartı güncellemesi yap .

Ekran kartı güncellemesi yapmadan önce aygıt yöneticisinden aygıta sağtıkla ve kaldır / sürücü ve yazılımı sil işaretleyerek kaldırı seçelim.

Sonrasında ekrana görüntü gelmez ise sana tavsiyem 444 03 07 Hp teknik destek hattı ile iletişime geçebilirsin.

Teşekkürler,

Bizimkiler benim haberim olmadan aramışlar hp support u zaten. 10 saniye tuşa basılı tutun bekleyin falan diye birşeyler söylemiş adam. Ben geldiğim remote controldan wifi adapter ı falan kaldırıyordu. Backup image ı yüklettirdi en son. Şuan ekranda sorun yok gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.