Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün eve geldiğimde bilgisayarı açtım hiç dokunmadan gittim 3 saat sonra geldiğimde bilgisayar çalışıyordu fakat ekrana hiç görüntü gelmiyordu öncedende rastladığım bir sorundu ekrankartı fanını yağlayıp temizleyince düzelmişti şimdide aynı şeyi yaptım ramları çıkarıp taktım internette yzan her çözümü denedim ama tık yok anakart ve diğer parçalarda bi yanma izi, kondansatör şişmesi gibi bir sorunda yok kasanın içi tertemiz duruyor ne denediysem yapamadım servise götürmeden önce konu açmak istedim garantiside bitti zaten kim bilir ne kadara mâl olucak sorun hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: raynaud18

Geçen gün eve geldiğimde bilgisayarı açtım hiç dokunmadan gittim 3 saat sonra geldiğimde bilgisayar çalışıyordu fakat ekrana hiç görüntü gelmiyordu öncedende rastladığım bir sorundu ekrankartı fanını yağlayıp temizleyince düzelmişti şimdide aynı şeyi yaptım ramları çıkarıp taktım internette yzan her çözümü denedim ama tık yok anakart ve diğer parçalarda bi yanma izi, kondansatör şişmesi gibi bir sorunda yok kasanın içi tertemiz duruyor ne denediysem yapamadım servise götürmeden önce konu açmak istedim garantiside bitti zaten kim bilir ne kadara mâl olucak sorun hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa memnun olurum

Arkadaşım ne tesadüf benimde tıpatıp ayni sorunum var. Konu açmaya girerken bu konuyu gördüm. Bilgisayar 4-5 saat acik kaldi geldigimde monitor tepki vermiyordu. Normalde pc acilirken fan sesinden sonra ince bir bip sesi gelirdi onu duymadigimi farkettim. Sendede aynisi varmi?
    Bilgisayarsizlik cok kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O ses bendede gelmiyor sadece hdd çalışma sesi ve fan sesleri geliyor o dıdıt sesi gelmiyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: raynaud18

O ses bendede gelmiyor sadece hdd çalışma sesi ve fan sesleri geliyor o dıdıt sesi gelmiyor yani

Bilgisayar konusunda pek bir bilgim yok ama biraz arastirdim o bip sesinin gelmemesi bir soruna isaret olabilir... Ben bilgisayarciya gitmeyi dusunuyorum eger sende gidesen buradan paylasalim baskalarida faydalansin.

• Ben zaten başta yazdığım gibi yarın servise götürücem

• Psu'nuzun yetmemesi gibi bir sorununuz olabilir bazı psu lar kalitesiz oldukları için zamanla güç kaybına uğrarlar.
  • Peki Psumun yetmediğini nasıl anlarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayara Görüntü Gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Ekrana görüntü gelmiyor.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar yardimci olabilecek biri var mi

• Hiç bir fikrim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını çıkarıp onboard üzerinden çalıştırmayı denediniz mi?

• Onboardıda denedim ama yine tepki vermiyor

• Başka bir PSU ile deneme imkanınız var mı PSU yada bir başka parçada arıza var

• Usta o kadar yapabilsem konu açmazdım ya servise götürdüm oda kapalıymış pazartesiye kaldı yine

• Bendede aynı sorun vardı haylada var aslında benim sorunum anakartan ve neyin sorun yaptıgını buldum remlerin orda kırmızı beyaz bi kondansatör var görüntu gelmediğinde iki tıklatıyorum calışıyo isterseniz bi deneyin
     Ekrana görüntü gelmiyor
  • Psu hesaplmak için siteler mevcut tüm parçalarınız modelini yazıyorsunuz sizin ihtiyacınızı söylüyor. Sizinki yetmiyorsa sıkıntı orada olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apsint

Bendede aynı sorun vardı haylada var aslında benim sorunum anakartan ve neyin sorun yaptıgını buldum remlerin orda kırmızı beyaz bi kondansatör var görüntu gelmediğinde iki tıklatıyorum calışıyo isterseniz bi deneyin
     Ekrana görüntü gelmiyor

Kondansatöre nasıl tıklıyorsunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.