Şimdi Ara

Laptopa harici ekran bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Elimde Acer Extensa 2511g model bir laptop var.Harici ekran alıp bağlamak istiyorum fakat merak ettiğim şeyler var:
    1-Performans(fps)düşüklüğü yaşar mıyım?
    2-%100 uyum sağlar mı
    3-Görüntü kalitesi düşer mi?
    Sistem:Geforce 920m intel celeron 3205u 1.5gHz(çok yakın zamanda aynı soket ve tdi li bir i3 işlemciyle değiştirilecek)
    4gb ram(8e upgrade olunacak)
    500gb hdd
    1366x768 hd ekran
    Ben bu siteme LG'nin 28"hd led ekranını hdmi ile bağladığımda sorun yaşarmayım?
    Yukardaki sorularla birlikte şu sorumu yanıtlarsanız sevinirim:
    Full Hd bir ekran alırsam fps düşüşü olur mu?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu işten anlayan kimse yokmu?
    Malum teknoloji forumunda hesap açmayayım boşuna
  • Cevap icin gec kalmamisimdir umarim tam anlamiyla gamer degilim ama kendi tecrubelerimi paylasayim . Pc uzerindeki ekran genelde yeterli olmaz eger harici monitore baglarsan pcyi fpsde dusus yasamazsin artilari ne olur dersen laptop ekranlari 60 hz calisir genelde haricide bunu 144 hz falan yaparsin ayrica gecikme olayi laptop ekranlarindan kac bilmiyorum ama harici ekranda 5 ms ye 1ms dusurursun. Yani ne Model monitor baglicaksin o onemli bagladigin monitor pc ekranindan iyi olmali. Ayni teknik ozelliklere sahipse bosuna masraf etmis ve kendini yormus olursun.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    eyw kardeşim 28"200hz bir led ekran buldum almalımıyım?
    ürün 1366x768 çözünürlükte donma takılma olur mu?
    full hd alsam performans düşermi peki?
  • BlackWit kullanıcısına yanıt
    Ekran karti 2k ya kadar goruntu destekliyo zaten alicaksan full hd al monitoru performansin dusmez merak etme

Teşekkürler.Asus'un Full Hd 1ms 21.5"144hz monitörünü almayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı FullHd harici ekranda oyunlarda fps düşüşü yaşar haberin olsun. Kalite düşmez artar FHD monitör için.

Burdan bakabilirsin FHD testlere. Ha monitörü daha düşük çözünürlüklerde çalıştırırsan fark olmaz.
    https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-920M.138763.0.html
  • Isinizi fazlasiyla gorur hd almaniz su yonden mantikli suan teknoloji inanilmaz hizli gelisiyo biliyosunuz daha 2 sene once 4k yokken suan 8k var ve 4k tvler led tv fiyatina satilmakta. O yuzden almisken hd alin zamani gelince 4k monitor alirsiniz bosta olan hd monitorude mutfak tvsi olarak kullanirsin anneye hediye veya 2.monitor yaparsin. Umarim dogru secim yaparsiniz.selametle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.