İntel Core 2 Duo Proceessor T6600 (2.2 GHz,800 MHz FSB ) NVIDIA GeForce GT 240M Up yo 2796 TurboCache 4 GB Ram 320 GB Hardisk Var
Sorunum Şudur: Pcim İlk Aldığım Zaman Isınma Problemi vardı Isınıyordu Soğutucu Aldım Sorun Kesildi ama Şimdi Pc Bir Ses Çıkarmaya Başladı pcde 1 saat oturayım sanki clubte 4 saaat durmuşum gibi başım zonkluyor
Resimde Görüldüğü gibi Sıcaklık Değerleri Var Napmalıyım...
Servis Demeyin Hiç Memnun Değilim Servisinden 1 ay Serviste Kalırsa yasal Olarak Deiştirme Hakkına Sahip olduğum İçin 29 Günde Yarı Çalışır Halde GEri geldi Laptobun Bidaha Sevise Götürmem
Kendim Nasıl düzeltebilirim acil cevaplarınıcı bekliyorum
sen en iyisi kasayı sok soyle iyibir temizle fanları yagla onda sonra kur sesi gider büyük ihtimal tabi yapabileceğinde eminsen yoksa açma laptop u
şöle bir durup var
alt kapak bötle ikinci kapağı nasıl sökeceğim ilk kpakağı açtımmı fanın yarısı çıkıyor ama gerisi diğer kapağın altında sökemedim yardımcıolursanız sevinirim
http://www.insidemylaptop.com/taking-apart-acer-aspire-5100-laptop/ benzeri olabilir. Fanı cıkartıp oradaki ızgarayı güzelce temizlemen yeterli olacaktır bence. Orası tıkandıgından fan daha cok dönüyor o da ses yapıyor. Eger ses hala gitmezse WD-40 pas sokucuyu fanın icine sık. biraz elinle cevir. sonra kenara koy zaten 5-10 dk da ucar. tak sonra laptopa farkı goreceksin.
dostum sıcaklıklar gerçekten çok normal hatta düşük desem yeridir fanı @dhsacit arkadaşımızın dediği gibi yapmalısın
sorun cözüldümü yararı oluyormu bende düsünüyorumda garantisi bitmek üzere