Şimdi Ara

Laptopbumun Sesi Yetiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende
    Acer Aspire 5739G

Sistemini yazıyorum Gerek olur Diye =

İntel Core 2 Duo Proceessor T6600 (2.2 GHz,800 MHz FSB )
    NVIDIA GeForce GT 240M Up yo 2796 TurboCache
    4 GB Ram
    320 GB Hardisk
    Var

Sorunum Şudur:
    Pcim İlk Aldığım Zaman Isınma Problemi vardı Isınıyordu Soğutucu Aldım Sorun Kesildi ama Şimdi Pc Bir Ses Çıkarmaya Başladı pcde 1 saat oturayım sanki clubte 4 saaat durmuşum gibi başım zonkluyor

http://imageshack.us/photo/my-images/171/scaklk.png/

Resimde Görüldüğü gibi Sıcaklık Değerleri Var Napmalıyım...

Servis Demeyin Hiç Memnun Değilim Servisinden 1 ay Serviste Kalırsa yasal Olarak Deiştirme Hakkına Sahip olduğum İçin 29 Günde Yarı Çalışır Halde GEri geldi Laptobun Bidaha Sevise Götürmem

Kendim Nasıl düzeltebilirim acil cevaplarınıcı bekliyorum

• sen en iyisi kasayı sok soyle iyibir temizle fanları yagla onda sonra kur sesi gider büyük ihtimal tabi yapabileceğinde eminsen yoksa açma laptop u
  • şöle bir durup var

alt kapak bötle ikinci kapağı nasıl sökeceğim ilk kpakağı açtımmı fanın yarısı çıkıyor ama gerisi diğer kapağın altında sökemedim yardımcıolursanız sevinirim

Laptopbumun  Sesi Yetiyor
  • http://www.insidemylaptop.com/taking-apart-acer-aspire-5100-laptop/
    benzeri olabilir. Fanı cıkartıp oradaki ızgarayı güzelce temizlemen yeterli olacaktır bence. Orası tıkandıgından fan daha cok dönüyor o da ses yapıyor.
    Eger ses hala gitmezse WD-40 pas sokucuyu fanın icine sık. biraz elinle cevir. sonra kenara koy zaten 5-10 dk da ucar. tak sonra laptopa farkı goreceksin.
  • dostum sıcaklıklar gerçekten çok normal hatta düşük desem yeridir fanı @dhsacit arkadaşımızın dediği gibi yapmalısın
  • sorun cözüldümü yararı oluyormu bende düsünüyorumda garantisi bitmek üzere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.