LAPTOP KULLANIYORUM VE OYUNLARDA EN FAZLA 31 FPS OLUYOR ARADA SIRADA 32 GÖZÜKÜYOR VE 31 32 ARASI GELİYOR FPS ÖLÇMEK İÇİN FRAPS KULLANIYORUM BÜTÜN OYUNLARDA BÖYLE EN DÜŞÜK SİSTEMLİ OYUNLARDA BİLE ACABA BİR PROGRAM FALAN VARMI YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM NASIL 30 FPS ÜZERİ ÇIKILACAĞINA SİSTEM 8 GB RAM WİNDOWS 8.1 64 BİT İ5-3230M İŞLEMCİ İNTEL HD GRAPHİCS 4000 - NVİDİA GEFORCE 710M LAPTOPUN MARKASAI SAMSUNG ATIV BOOK 2
oyun içi grafik ayarlarından vsync ı kapatın eğer değişiklik olmazsa geforce experience ı açıp . Tercihler - BatteryBoot a gelip sınırı kaldırın böyle olacak yani :
SirusBro
kullanıcısına yanıt
vsnc yi kapatırım fakat nvidia yı kullanmıyorum o çok kötü intel i kullanıyorum onda öyle birşeyler varmı ayrıca program falan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: oyunmanyağı31
vsnc yi kapatırım fakat nvidia yı kullanmıyorum o çok kötü intel i kullanıyorum onda öyle birşeyler varmı ayrıca program falan varmı
Bildiğim kadarıyla yok ama intel kendisi bir kısıtlama koymuş olabilir siz sağ tık yapıp intel grafik ayarlarından bir kaç şeyi kurcalayın.
SirusBro
kullanıcısına yanıt
aslında hiç anlamadım bu işi herkes diyo 40 50 fps alıyorum diye benimkinde niye en fazla 31 32 niye yukarı çıkmıyor intel ayarlamalarına baktım internetten benimkinden farklı menüsü falan var acaba benimki windows 8 olduğu içinmi bide bunların hepsinin nedeni ekran kartının kötü olması olabilirmi ?
oyunmanyağı31O
kullanıcısına yanıt
Yalnız her oyunda diyorsunuz bir oyun olur ekran kartının sınırı bu olur ama basit bir oyunda bile bu oluyorsa bir sıkıntı var ekran kartı sürücüsünü komple kaldırıp tekrar kurun değişiklik olacak mı bakalım.
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
mesela age of mythology var hiç kasmıyo fakat 31 32 fps gözüküyor sorun varmı yani ? ayrıca sürücüyü komple kaldırmak resimdeki yerdenmi oluyor (tıklanmıyo görülmesi guest oturumundayım o yana sıkıntı yok yani )
quote:
mesela age of mythology var hiç kasmıyo fakat 31 32 fps gözüküyor sorun varmı yani ? ayrıca sürücüyü komple kaldırmak resimdeki yerdenmi oluyor (tıklanmıyo görülmesi guest oturumundayım o yana sıkıntı yok yani )
Oyunları harici ekran kartıyla çalıştırıyorsunuz öyle mi? Denetim masası program özelliklerden nvidia sürücülerini kaldırın nvidia sitesinden tekrar kurun bu gösterdiğiniz dahili ekran kartı
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
nvidia kartı fazla iyi değil ama onu kullanırsam sorun gidermi Nvidia GeForce 710M modeli ayrıca resimde gösterdiğim gibi nvidia ile ilgili 2 şey var sadece üsttekini kaldırsam sonra internetten nasıl indiricem aynısını sitesine yazınca sıkıntı çıkmaz değilmi?
quote:
nvidia kartı fazla iyi değil ama onu kullanırsam sorun gidermi Nvidia GeForce 710M modeli ayrıca resimde gösterdiğim gibi nvidia ile ilgili 2 şey var sadece üsttekini kaldırsam sonra internetten nasıl indiricem aynısını sitesine yazınca sıkıntı çıkmaz değilmi?
Sizin sürücünüz çok eski hiç güncelleme yapmamışsınız onları kaldırın.Sıfırdanhttp://www.geforce.com/drivers şu sürücüyü kurun
Arkadaşlar 2 altta ben bi konu açtım cevaplaya bilirmisiniz
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
O attigim fotograftan kaldirip ordaan yuklersem sorun cikmaz degilmi
quote:
O attigim fotograftan kaldirip ordaan yuklersem sorun cikmaz degilmi
çıkmaz
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
tamam sağol
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
bir şey daha soracağım bu sitede manuel sürücü aramadanmı indircem
quote:
bir şey daha soracağım bu sitede manuel sürücü aramadanmı indircem
O listede özellikleri kendinize göre ayarlayın yada üstte otomatik sürücü bulma özelliğinide kullanabilirsiniz .Bu sürücü kurulduğunda ayrıca nvidia experience sürücü indirme programı otomatik kurulacak sizde herhangi bir güncelleme çıktığında program hemen sizi uyarır ve program üzerinden kurarsınız
Tamam sagol
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
kardeş bu driverler için sağol onları indirdim kurdum kendi ekran kartıma göre fakat bunu nasıl kullanabilirim intel görünüyo ancak nvidia denetim masasından 3d ayarları falan var istersen fotoğraf atabilirim ordan oyunları seçiyorum ve 30 fps üzerine çıkıyo bazen bazı oyunlar (hatta gta 4 menüsünde 400fps ye çıktı korktum yancak diye) ordan seçtiklerimde kullanmış oluyorum değilmi
quote:
kardeş bu driverler için sağol onları indirdim kurdum kendi ekran kartıma göre fakat bunu nasıl kullanabilirim intel görünüyo ancak nvidia denetim masasından 3d ayarları falan var istersen fotoğraf atabilirim ordan oyunları seçiyorum ve 30 fps üzerine çıkıyo bazen bazı oyunlar (hatta gta 4 menüsünde 400fps ye çıktı korktum yancak diye) ordan seçtiklerimde kullanmış oluyorum değilmi
Tabiki doğru ayar yapmışsın oyunları harici kartla oynmak için nvidia denetim masasından ilgili ayarları yapman yeterli.Sorun düzeldi anladığım kadarıyla.
Cengaver53C
kullanıcısına yanıt
Artik onu kullanicam zaten cok sagol da bunun ozelliklerini bir turlu bulamadim dxdiag a bakinca intel inki yaziyo buna nerden bakiliyo biliyormusun