Şimdi Ara

Laptopdaki 2 işletim sisteminden birini nasıl kaldırırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gecen gun birinin laptopuna format attım.ama laptopda harddısk 4e bolunmuş C,D,E,F die.kendısı de blmıodu tam olarak wndowsun nereye kurulu oldugunu bnde C de dir die C ye ykledım. şimdi laptpda 2 tane işletim sistemi war.şimdi C ye kuurdugum windovsu nasl kaldıra bilirm bana yardımcı olun arkadaşlar. ;)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mesela c deki windows u kaldıracaksan eğer oraya d deki windows tayken format at daha sonra da sistem özellikler>gelişmiş>başlangıç ve kurtarma > Sistem başlangıcı bölümündeki DÜZENLE ye basıp ordan c deki işletim sistemini komut satırını silip yeniden başlat... açılışta iki tane işletim sistemi uyarısı vermeyecektir.

*** Yalnız dikkat et yanlış komutu silersen eğer windows açılmaz, google da aratırsan örnek satır komutları var...

kolay gelsin...
  • Bilgisayarım--Özellikler--Başlangıç ve Kurtarma--Ayarlar-- Sistem başlangıcı...

Bu sekmenin altında kaç tane sistemin kurulu ise görebiliyor ve istediğini kapatabiliyorsun, durduk yerde format atmana gerek yok...

Kolay gelsin.
  • tşekkur ederım arkadaşlar ilginiz için
  • usta dedgınz gibi yaptıım.gorunen bi tane işletim sistemi wardı.2tane gozukmuyordu
    quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Bilgisayarım--Özellikler--Başlangıç ve Kurtarma--Ayarlar-- Sistem başlangıcı...

Bu sekmenin altında kaç tane sistemin kurulu ise görebiliyor ve istediğini kapatabiliyorsun, durduk yerde format atmana gerek yok...

Kolay gelsin.

• O vakit iki tane sistemi bilgisayar görmüyor demektir...
  • C: ye kurduğun windowsu kaldırırsan sistem çöker diğerini kaldırman lazım C: herzaman ilk sürücüdür ve ilk o görünür bilgisayarda bence hepsini silip temiz bir işletim sistemi kurun çok karışmış işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 21 Aralık 2009; 21:25:14 >
  • ustat o zman şöle yapsam zaten C: den acılıo wındvs pc acıldgı zman.F: ye glıp biçimlenddir desem nasıl olur.herhangi bi zarar görmez demi C: deki işletim sistemi ?
    quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

C: ye kurduğun windowsu kaldırırsan sistem çöker diğerini kaldırman lazım C: herzaman ilk sürücüdür ve ilk o görünür bilgisayarda bence hepsini silip temiz bir işletim sistemi kurun çok karışmış işler
  • oda olur dostum zarar görmez c: deki işletim sistemi eğer zarar görürsede açılış seçenekleri görür ozamanda Windows Cd dini takıp onarırsın başlangıcı hiç bi sorun kalmaz ben böyle yaptım kendi notebook'umda..
  • eyw ustat saolasın bi denıyeyım ozman ben.takıldıgım yer olursa yazarım yıne burdan ;)
    quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

oda olur dostum zarar görmez c: deki işletim sistemi eğer zarar görürsede açılış seçenekleri görür ozamanda Windows Cd dini takıp onarırsın başlangıcı hiç bi sorun kalmaz ben böyle yaptım kendi notebook'umda..
  • Tamamdır dostum ben buralardayım gene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.