valla bilemem nereye gittiklerini ben analog tv tunerli değil, dijital tv tunerli modelini bekliyorumm
walla hocam sen masaüstülerin fiyatlarına bakmıyon hrhalde, onlarda bu aletleri aratmıcak ölçüde ucuzladılar. bu laptoplardan biriyle esdeger bi masaüstü toplasan herhalde yyarı fiyatına falan gelir. daha cok kişi yararlanıyo işte fiyatlar düstükçe. neysem, düşsün daha fiyatlar. düşsünnnnnnnnnnn!
Eğer masaüstü sisteme LCD eklerseniz ciddi anlamda notebook fiyatlarına yaklaşıyor. Zaten kimse artık masaüstü sistem almak istemiyor? Kablosuz internetin gelişimiyle paralel olarak notebook satışları artmaya devam edecektir.
quote:
Orjinalden alıntı: Huhukomsu
Eğer masaüstü sisteme LCD eklerseniz ciddi anlamda notebook fiyatlarına yaklaşıyor. Zaten kimse artık masaüstü sistem almak istemiyor? Kablosuz internetin gelişimiyle paralel olarak notebook satışları artmaya devam edecektir.
Doğru diyorsun hocam da, notebook alırken de millet acayip çok araştırıyor, kararsız kalıyor. Masaüstü alırken direk en performanslısını almaya çalışırken, dizüstü alırken en uygun fiyat/performans'ı arıyor adam(örnek: ben ) en sonunda performanstan biraz ödün vermeden de edemiyorsunuz. Oyun oynamak için hala masaüstüne mecbur bırakılıyoruz( "oyun oynıcaksan laptop alma kardeşim" gibi laflar)
bugün internet üzerinden 3ghz - 80gb disk - atix700 - 1gb ram - 17"lcd ekran... gibi özellikleri olan makina topladım ve 1200$+kdv civarı bir fiyat çıktı. bunu görünce laptop almaktaki kararım iyice netleşti. Birde masa üstünün evde kapladığı yeri ve gürültüsünü düşününce oldukça mantıklı.
valala 1100 dolara amd semprom 17 inç notbook varken neye deskopa bukadar para verelimki..zaten kendiside agirligi ile bir masa üstü gibi.. masallahhh
Lep topun rahatlığı hiç bir yerde yoq. Desktopa oturunca acaip garipsiyorum klavyeyi fln. Hem yerden tasarruf hemde sessizlik, lep top satışları wirelessin yaygınlaşmasıyla artacaktır.
masa üstünden lap topa gecen biri ilk zamanlar garipsiyor..ben klvayeye zor alıştım ..mouse desen daha beter..klavyeye alıştım ama mouse olayını yeni bir mouse ile hal ettim ben 1 haftada anca alışabilmiştim. lap top taşinması bakımından süper.. kablo cek evin her yerinden nete baglan..
ama bir bozuldumu
notebook ekranları hala yüksek olan tepki süreleriyle gercek oyuncuların beklentilerini karşılayamıyor,1-2 senesi daha var notebookların en az
lcd ye
ya bide ses cok az
flim izlerken hic hoş olmuyo..
benımkımi öle acaba? yoksa bütün note boklarda ses azmıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme