Şimdi Ara

Laptoplardan İnternet Çekmiyor Ama Telefondan Çekiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Evimizdeki arka odada 2 tane laptoptan da internet çekmiyor. Tek bir diş bile çekmiyor. Çekiyorsa da kopuyor. Fakat işin garip kısmı; laptoplardan internet çekmeyen odada akıllı telefondan girince full çekiyor. Sorunun laptopların eski olmasından düşünüyorum. Laptoplar modeme yakın yerden full çekiyor. Benim sorunumu laptoplar için bir wifi antenli adaptör alsam çözer mi? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor ?

İnternet çekmeyen Laptopların markası;
    Exper model M549SS notebook
    Hp Presario A900 notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut1659 -- 12 Mayıs 2019; 0:45:40 >

• Mrb, acaba modemizin marka modelini de yazabilir misiniz? Modeme firmware attınız mı?

Aklıma gelen, Modem: 2,4ghz ve 5ghz yayın yapar, 2,4 ghz yayın gelir laptoplara, ondan mı acaba, çift yayın mı yapıyor modeminiz?

Eşimin de telefonun 2,4 ghz teelfon anteni bozuktu, 5ghz yayından girebiliyor.
  • Merhaba. Modem ayarlarını hiç oynamadım, anlamam da. ModeMin markası: Zyxel VMG3312-B10B. Ne yapmam gerekiyor?

Modem ayarlarında 2.4 ghz yazıyor.

Laptoplardan İnternet Çekmiyor Ama Telefondan Çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut1659 -- 14 Mayıs 2019; 0:23:27 >
  • Güncel
  • sorunu çözebildiniz mi hocam yeni aldığım laptopta aynı problemle karşı karşıyayım

• Kanalı 1 e alıp sabitleyiniz sorununuz çözülecektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.