Şimdi Ara

LAPTOPLARIN EKRANI NASIL TEMİZLENİR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU LAPTOPLARIN EKRANINI TEMİZLEMEK İÇİN ÖZEL Bİ BEZ GEREKLİ DİOLARRR.DOĞRU MU?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• gerek yok bende başta çok kıllandım ama çok hafif ıslak ince bir mendil selpak(bi iki katı sadece) ayır kullan sonra kurutmak için aynısıyla bi daha sil bişey kalmaz ben öle yaptım gayet iyi bi sonuç var. çok yazılıp çizildi acaiip tırsıtıldı ama bi şey olmuyor
  • bu topicten çok vardı arama motorunu kullanın derim ben ama soruya cevap vermek gerekirse ben kıyamıyorum silmeye ama bir kez silmiştim yumuşak toz beziyle biraz nemliydi ekrana arkadan destek verip sildim elimle ama çıkmadı parmak izleri
  • gözlükcüye uğra sana cam bezi versin tüysüz onunla sil birazda hooh hohh cek ciddiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

bu topicten çok vardı arama motorunu kullanın derim ben ama soruya cevap vermek gerekirse ben kıyamıyorum silmeye ama bir kez silmiştim yumuşak toz beziyle biraz nemliydi ekrana arkadan destek verip sildim elimle ama çıkmadı parmak izleri

tahmin edemedim kusura bakmayın.neyse 2200 ytl verdim ayıptır sölemesi.öle dokunamıyorum ekrana,arkadaşlar saolsun biraz parmak izi yaptılar..öle her bezlede silnmezmiş.gözlük beziyle falan olur mu ki yaa.bilemiyorum k.özel bezleri warmış.ondan mı alsam kii
  • YA ÖZEL BEZ DİYE BİŞE YOK TÜYSÜZ BEZ OLSUN YETER BUNLAR İÇİNDE EN GÜZELİ GÖZLÜK BEZİ... BEN ONU KULLANIYORUM...

O DEĞİLDE ANLAMIYORUM YA BİR İNSANA LAPTOPU GÖSTERİYOSUN EKRANI NEDEN ELLERLER :))) EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY ELLEME ARKADAŞIM BAK İŞTE DEMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deluxe1

YA ÖZEL BEZ DİYE BİŞE YOK TÜYSÜZ BEZ OLSUN YETER BUNLAR İÇİNDE EN GÜZELİ GÖZLÜK BEZİ... BEN ONU KULLANIYORUM...

O DEĞİLDE ANLAMIYORUM YA BİR İNSANA LAPTOPU GÖSTERİYOSUN EKRANI NEDEN ELLERLER :))) EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY ELLEME ARKADAŞIM BAK İŞTE DEMİ

yanii...nyse gözlük beziyle bi deniyelim bakalımm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 gözü nasıl temizlenir..?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garip bi baslik olmus
    walla silmek gerekiyor mu
    ben olsam silmezdim hic
  • Ben sony vaio kullanıyorum ekran malum dünyanın en net ekranı x-brite. Yumuşak bir kağıt havlu ile birlikte viole marka anti static ekran temizleyici kullanıyorum çok memnunum lekeleri çıkardığı gibi tekrar oluşumunu da azaltıyor bilginize...

http://www.sonyvaiocenter.com
  • ben bu forumu bildim bileli (3 ay) bu konu hep var
  • Bi süre sonra beyazlar gri görününce sen de silersin

quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

garip bi baslik olmus
    walla silmek gerekiyor mu
    ben olsam silmezdim hic
  • quote:

Orjinalden alıntı: funien

Ben sony vaio kullanıyorum ekran malum dünyanın en net ekranı x-brite. Yumuşak bir kağıt havlu ile birlikte viole marka anti static ekran temizleyici kullanıyorum çok memnunum lekeleri çıkardığı gibi tekrar oluşumunu da azaltıyor bilginize...

[link]http://www.sonyvaiocenter.com[/link]

Ulen adama baq ya nası nispet yapıyo bide dibine gizli reklam yaws ne adamlar varya kızmAAA...

• bende gözlük bezi ile siliyorum üfledikten sonra tozlarda gidiyo bu kadar.
  • ben pamukla siliyorum çok hafif bastırıyorum memnunum
  • ben normal kuru peçete ile siliyorum tertemiz oluyor,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fe Ty

ben bu forumu bildim bileli (3 ay) bu konu hep var

aynen katılıyorum hergun bu foruma takılan birisi olarak bıktım artık bu konudan msj atmak zorunda deilim ama kendimi tutamıyorum sıkıldım artık.bu kadar basit konu acmayalım bu benim gorusum.

temizlemeye gelince peceteyle sil hiç bişey olmaz sırf ekran temizliycem diye temizlik malzemelerine okadar para verilmez bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

quote:

Orjinalden alıntı: Fe Ty

ben bu forumu bildim bileli (3 ay) bu konu hep var

aynen katılıyorum hergun bu foruma takılan birisi olarak bıktım artık bu konudan msj atmak zorunda deilim ama kendimi tutamıyorum sıkıldım artık.bu kadar basit konu acmayalım bu benim gorusum.

temizlemeye gelince peceteyle sil hiç bişey olmaz sırf ekran temizliycem diye temizlik malzemelerine okadar para verilmez bence..

tamam herneyse uzatmaya ne gerek war.bilmioz ki açmışız.işine gelmiyosa cvp vermessin arkadaşım..genede cvbın için saol
  • Ben ekranı hafif nemli pamukla siliyorum, çokta güzel oluyor yani masraf yapıp özel bez falan almaya gerek yok
  • saol dostm
  • arkadaşlar bende gözlük bezi kullanıyorum eğer çıkmayan leke olursa oksijenlisu kullanıyorum mükemmel temizliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.