Şimdi Ara

laptopta birçok sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün pb ts11hr 603tk model bilgisayari macun temizlik gibi amaçlarla açtım normalde de açmışlığım vardır fakat birçok sorunla karşılaştım şöyle sıralıyayım
    önce bilgisayar hiç açılmıyordu 5 saniye power ışığı ve fan çalışıp kapanıyordu sonra açıp pinleri kontrol ettim derken işlemciyi sıkmayı unuttuğumu farkettim 4 vida değil de onun yanında yarım dönen sıkıştıran vida o sorun çözüldü
    sonra klavyede bazı tuşların basmadığını farkettim
     laptopta birçok sorun

buradaki tuşların aynıları çalışmıyor bilgisayarımda şifreliydi biraz hırpaladım tekrar çalıştırdım sonra tekrar eski haline döndü açtım uğraştım siyah ekranda check cable hatası verdi harddisk tam oturmadı herhalde deyip tekrar daldım onuda çözdüm
    bilgisayar normal modda çalışmamaya başladı f. ayarlarına döndürdüm disk temizlenip ana ekranda sürücüler yüklenirken yine reset attı birkaç kez sonra g. mod normal mod derken kurdum sürücüleri (güvenli m. yüklemeyi tamamlayamadı uyarısı aldı n. modda yüklendi)sonra güncelleştirmeleri yükledim e. kartı (nvd) sürücüsünden sonra resetledim tam masaüstüne gelirken y. başlatmaya başladı güvenli ve ağlı modda çalıştırıyorum şuan nvd sürücüsünü sildim hdtune ile sorun var mı diye taratıyorum sonra n. modda çalıştırmayı deneyeceğim.Umarım donanımlar zarar görmemiştir.

bu sorunların çözümü için yardım istiyorum,teşekkürler

• hd tune ile hata araması yaptım temiz çıktı.
    yardım lütfen
  • D.rene D kullanıcısına yanıt
    yeniden windows kur bakalım ne olarak ama driverları kendi sitesinden tam model ile uyumlu olanları indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuppi02

yeniden windows kur bakalım ne olarak ama driverları kendi sitesinden tam model ile uyumlu olanları indir

teşekkürler malesef o da çözüm olmadı format atayım dedim bilgisayar içindeki recovery den ama bilgisayar tuğla oldu format daha tamamlanamadan yazılım yüklemesi yaparken bilgisayar resetleniyor güvenli modda da tamamlanamıyor f8 ile diski tarayıp açtım yine olmadı normal modda sürekli resetleniyor.alt f10 ile tekrar tekrar deniyorum olmuyor.
  • Hocam harddisk kaput olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavye tuşlarında problem varsa klavyenin board a bağlandığı film vardır onun yerine oturduğundan emin olun,,hdtune hdd sağlam gibi göstersede format hataları alabilirsiniz...pm gönderiyorum uygulayın sorununuzu çözebilir..
  • teşekkürler o film tam oturdu gibi zannediyorum o kablo söküp takarken hasar aldı
    daha önce 1 kez denk geldiğim görüntü tekrar oluştu normalde masaüstü gözükmeden tık sesi gelir yeniden başlardı bilgisayar bir seferinde yeniden başlamadı fotoğrafını çekme fırsatı buldum
     laptopta birçok sorun
    ekran kartında bir sorun olabilir mi sizce daha önce ekran kartı driverı yüklü değilken normal modda çalışabiliyordu yüklüyken yeniden başlatma hatası karşıma çıkıyordu yine ama format attıktan sonra yazılım yüklemeleri olduktan sonra yeniden başlatma hatası alıyorum.biostan grafik işlemcisini seçiyorum fakat onunda etkisi olmadı entegre veya değişken ikisinide denedim.
    fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler
    @mcem07 @cemxmox3
     laptopta birçok sorun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ekran kartinda sorun olcagini zannetmiyorum en azindan donanimsal olarak guvenli modda sorunsuz acmissiniz.surekli resetlendigini yazmissiniz ekran kartindan dolayi sicaklik sorunu yoksa pc resetlenmez doye biliyorum aklima herhangi bir sey gelmiyor tikandim ben de burda:)

• teşekkür ettim
    sıcaklık sorunu yok güvenli modda kurulumu tamamlıyamıyorum malesef kurulum tamamlansa en azından idare eder hale gelirdi
    sistemi geri alabileceğim bir noktada yoktu güvenli modda açtığımda yine formatı denedim yine olmadı daha da beter oldu :)
    sizce recovery managementin hasar görmüş olma ihtimali var mıdır?
    chkdsk i kullanmıştım oda hata görmedi

@cemxmox3
  • Olabilor hocavm format dvd si ile deneyin bakalim ne olucak

• Hocam hdd yi başka pc ye takip format at ?

• teşekkürler fakat gerekli ekipmanım olmadığından yapamıyorum format dvdsinide bulamam şuan malesef uygun pozisyonda değilim
    hasar tespiti için gerekli firmaya gönderdim en azından neyin hasarlı olduğunu öğrenebileceğim.
    iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.