Şimdi Ara

Laptopta F Tuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo i3 4030u sahibiyim. Fn tuşlarına basmadan F tuşlarını nasıl kullanabilirim ?

• Kullanamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgiyarına reset at,bios ekranına gir(bilgisayarın ekranı karardığında fn'ye basılı tutup f2 f2 f2 yap durmadan) daha sonra yukardan konfigürasyon menüsüne gir,alttan hotkeys kısmını enable'dan disable çevir.
  • Şu bios ekranına giremiyorum internetteki bütün yolları denedim yinede giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slopkoo

Şu bios ekranına giremiyorum internetteki bütün yolları denedim yinede giremiyorum

Her bilgisayar markasının BİOS menüsüne giriş için farklı yöntemleri bulunuyor.
    Bazılarında F4, bazılarında F2 gibi..

Ayrıca, bilgisayar BIOS ekranındaki hatalı değişiklikleri önlemek için de ileri düzey BIOS değişiklikleri için yine farklı yöntemler geliştirmişler.

Bunların senin bilgisayarında hangisi olduğunu internetten araştırıp bulabilirsiniz..
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Mayıs 2020; 18:45:40 >
  • lenovolarda novo button diye bişey varmış şarj girişinin yanında küçük bir düğme pc kapalıyken ona basınca bios çıkıyor sorunu hallettim herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.