yada bu max 1299 dolar+ kdv olan ve onerebileceginiz bu ozellikleri olan bir laptop var mi?
lütfen yardimci olun bana arkadaslar yaa..
cok tesekkür ederim hepinize
işim gereği dağ bayırda 3 adet fujitsu siemens eskiitm 6 ayda hiç dayanıklı değiller yetkili servis şunu söyledi en sonunda MASA DA ÇALIŞTIRIN VE KIPIRDATMAYIN. Çok cidiiyim bunu söylediler. Dayanıklılık olarak Toshiba tartışılmaz lider ancak Packard Bell MEtroda kampanyaya başladı geçen hafta 1780Ytl KDV dahil 15,4 veya 17 ekran 80 Gb hdd 1 Gb vea 512 Ram ayrı256 ekran kartı dvd dual yazıcı uzakatan kumanda Windows yüklkü lisans dahil bence kaçırma 2 gün önce aldım ama daynıklılı bilmiorum ancak USA de çok satan bir markadır Tr de henüz tanınmıyor.
toshibanın M70 serisi bir makinesini geçen hafta İST. gold bilgisayardan arkadaşa aldık 1399 + KDV bence 100 dolar daha gözden çıkar ve toshibadan şaşma dizaynda gayet iyi bence
lütfen ytl ve kur hesabını iyi yapınız arada 400 ytl fiyat farkı var !!! firmaların yeni tuzağı bu $ fiyatlarını yaınlkayıp fatura kesilirken o heyecanla kdv kuru göz ardı oluor.
:) bende o tuzağa düşmüşüm.... haklısın
Bence ASus a6vc ya da asus a6vm al...1299+kdv diyor fiyata ama bilgisayarcıdan pazarlıkla aldım ben. +512 ram de taktırdım. 1930 ytl'ye (kdv dahil) mal oldu. 6 taksit yaptırdım. Asus A6 tavsiye edilir mi die bi forum var orayı okuyabilirsin görüşler için.
Bence ASus a6vc ya da asus a6vm al...1299+kdv diyor fiyata ama bilgisayarcıdan pazarlıkla aldım ben. +512 ram de taktırdım. 1930 ytl'ye (kdv dahil) mal oldu. 6 taksit yaptırdım. Asus A6 tavsiye edilir mi die bi forum var orayı okuyabilirsin görüşler için.
peki Packard Bell in hangi modeli bu bahsettigin? Ya da benim dedigim Bell olabiilirmi? Yani fujitsi ye iyi degil diyorsunuz
Bi de Vatan Bilgisayar'ın satış sonrası destegi iyi degilmis. Nereden almamı onerirsiniz?
Tesekküerlrer
quote:
Orjinalden alıntı: packard
işim gereği dağ bayırda 3 adet fujitsu siemens eskiitm 6 ayda hiç dayanıklı değiller yetkili servis şunu söyledi en sonunda MASA DA ÇALIŞTIRIN VE KIPIRDATMAYIN. Çok cidiiyim bunu söylediler. Dayanıklılık olarak Toshiba tartışılmaz lider ancak Packard Bell MEtroda kampanyaya başladı geçen hafta 1780Ytl KDV dahil 15,4 veya 17 ekran 80 Gb hdd 1 Gb vea 512 Ram ayrı256 ekran kartı dvd dual yazıcı uzakatan kumanda Windows yüklkü lisans dahil bence kaçırma 2 gün önce aldım ama daynıklılı bilmiorum ancak USA de çok satan bir markadır Tr de henüz tanınmıyor.
2 haftadır P Bell s8501 kullanıyorum şimdiye kadar gayet memnunum şimdi nerde var bilmiyorum ama carrefourda 1990 ytl'ydi diğer kullanıcılardan aldığım yorumladar da gayet iyiydi
Arkadaşlar size bir öenrim olacak. tartışmasız iade alan yerlerden bilgisayar almayın. Çünkü bir başksı o laptopu almış, beğenmemiş ve iade etmiş olabilir. Kutusuna koyup yeniden bantlarlar. Bİr forumda bununla ilgili şikayetler okudum carrefour'dan almış arkadaş bilgisayarı içinde dosyalar varmış..Geri götürünce de adamlar pişkin pişkin format atmayı unutmuş arkadaşlar kusura bakmayın demiş. Benden nacizane uyarı..Bilgisayarı bilgisayarcıdan alın...Saygılar
tavsiye ettiğim packard bell easynote R9755. ve ilk açılışta ilk ve tek sefer açılış mesajı koymuş pb. şu şekilde windowstan önce pb özel programlarını tanıtıyo tek sefer yapıo bunu yani ilk açanın sen oldunu rahatlıkla teyit ediyor. ayrıca pb ye özel programla dvd video müzük resim dosyalarını uzaktan kumnada ile multmedya üssü gibi kulnaıosun tam emin değilim ama entegre mini subwoofer var galiba usa sitesinde bu özelii belirtmişler ama ülkeler arası fark olabilir.
Packard Bell Easynote S8501 da R9755 gibi hatta daha ii anladiim kadari ile ? AMa bunu satan bi yer bulamadım sanırım ben! Sizin bildiginiz bi yer var mı? bi de fiyat filan oloarak.. Sanirim P. Bell alacam.. S8501 i bulamazsam R9755 i alacam
Arkadaşım o dediğin zor bişey değil ilk kez kullanılıyor görüntüsü vermek. Revocer cd'sinden formatlayıp recover et dediğinde recover tamamlanıyor...Bilgisayar kapanıyor..Tekrar açtığında ilk kurulum haline dönüyor ayarları baştan yapıyorsun. Benim xp sorun çıkardığında yaptım..Asus'un demosu da görüntüleniyor bilgisayarı tanıtan..Bu bir kriter değil. Ben sadece uyardım. İlk açanın sen olduğunu güvendiğin bir yerden almıyorsan kimse teyit edemez. 20 dakkada bir recover cd'siyle yeniden kurmaya bakar bu iş. Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: packard
tavsiye ettiğim packard bell easynote R9755. ve ilk açılışta ilk ve tek sefer açılış mesajı koymuş pb. şu şekilde windowstan önce pb özel programlarını tanıtıyo tek sefer yapıo bunu yani ilk açanın sen oldunu rahatlıkla teyit ediyor. ayrıca pb ye özel programla dvd video müzük resim dosyalarını uzaktan kumnada ile multmedya üssü gibi kulnaıosun tam emin değilim ama entegre mini subwoofer var galiba usa sitesinde bu özelii belirtmişler ama ülkeler arası fark olabilir.
Fujitsu-Siemes kesinlikle tavsiye etmem,
Onun dışındakilerde de yıllardır son 2 yıla kadar sanırım en çok satan laptop TOSHIBA. Her zaman taş gibi, ama bu yıl pek tercih edilmiyorlar sanırım onun sebebi de; Toshiba noptebooklarda teknik özellikler (Ekran kartı, Disk,ekran vs). diğer notebooklara göre daha düşük bellek ve hız açısından.
Bir diğer iyi markada; ASUS dur.
zeus45 e aynen katılıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Zeus45
Fujitsu-Siemes kesinlikle tavsiye etmem,
Onun dışındakilerde de yıllardır son 2 yıla kadar sanırım en çok satan laptop TOSHIBA. Her zaman taş gibi, ama bu yıl pek tercih edilmiyorlar sanırım onun sebebi de; Toshiba noptebooklarda teknik özellikler (Ekran kartı, Disk,ekran vs). diğer notebooklara göre daha düşük bellek ve hız açısından.
Bir diğer iyi markada; ASUS dur.
BENIM GOZLEMLEDIGIM KADARIYLA FS COK SORUNLU HEP SIKAYET VAR PACKARD DAN PEK FAZLA SIKAYETI OLAN GORMEDIM EN AZINDAN BEN GORMEDIM BENIM SANA TAVSIYEM SAGLAMLIK VE KALITE BAKIMINDAN HP NX SERISI YADA TOSHIBADAN ALMAN TABI BIRAZ DAHA FAZLA VEREBILIRSEN PAVILION ALMANIDA TAVSIYE EDEBILIRIM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme