Şimdi Ara

Laptopta harici ekran kartı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamam işte harici bir güç vermeniz gerekiyor yazmışım bende. Yani sadece laptoba bağlayarak çözülmüyor
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olmasın ben f/p oranı olarak yaklaştım konuya (Psu almadan takılabilecek en iyi kart) zaten psu takarsanız istediğiniz kartı kullanırsınız, bu aparatın çalışması için zaten videoda da görünüyor bir güç adaptörü her şartta gerekli.

Sonuçta bu alet harici bir pci-e slotu fakat Laptop anakartından PC ekran kartını çalıştıracak yeterli bir güç çekemez diye düşünüyorum.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Video yu dikkatli incelerseniz zaten Psu dan direkt ekran kartına güç vermiyor psu yada adaptörü harici pci-e kartına bağlıyor sonrada yan taraftaki 6 pin çıkış ile ekran kartına bağlıyor.

Bağlantı videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_emu -- 23 Şubat 2015; 16:43:04 >
  • Bide şöle bi durum var bunu alınca ayri ayri olmaz bagırsakları dağılmıs gibi guzel bu kutu yaptirmak lazim. Amfi yapan yerler guzel alüminyum kutu ayarlar yada kalın plexiden yapmak lazim daha ergonomik olur. Psuyu gömeceksin icine bide mini ekran karti ufacik kutu nefis olur. Eminim laptoplarin ekran kartindan daha performansli olur. Misalen benim gibi cok seyehat eden yada yaz tatiline giden kisiler rahatlikla kullanabilir kullanim alanida genis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.