Laptopta ölü piksel sorunu
-
-
bence sen cevabı biliyosun. boşuna konu açmışsın.
-
Kullanacaksın, 0 piksel garantisi olmadığı sürece 1 2 piksel garanti kapsamına gitmiyor.
Bu konuda boşuna uğraşma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen maile göre THHye başvuracağım 3 asgari ücret verdiğimiz üründe problem olmamalı
iyi uğraş dur.
-
Ne sonuç aldınız başvuru sonucunda acaba?
Merhaba, geçmiş olsun forumdaş.
5 piksel falan diye bir şey yok. Ülkemiz 1 piksel de olsa tüketicinin yanında. THH çözecektir. İnternette şevkini kıranlara takılma. Anlamıyorum bunlar firmaların adamları mı. Süreç zaten sinir bozucu bir de kimlerle uğraşıyoruz...
Şuradaki haberi okuyunuz: https://www.hurriyet.com.tr/tv-de-olu-piksel-oyunu-bozuldu-23622410
Alıntı
metni:YENİ nesil televizyonlarda parlaklık ve net görüntünün elde edilmesini sağlayan görüntü noktaları (piksel) dava konusu oldu. Bazı firmaların TSE’nin 2010 yılında iptal ettiği ‘belli sayıda ölü piksel normal’ standardını sanki hiç iptal edilmemiş gibi uygulaması, tüketicileri ayıplı televizyon ve bilgisayarlara mahkûm ettiklerini ortaya çıkardı. Yargıtay, açılan dava üzerine aldığı kararla bu oyunu bozdu. Forumdaki başlıklar:
ÖLÜ PİKSEL artık garanti dahilinde. (1 tanesi bile)
Ölü Piksel - Tüketici Hakem Heyeti Kabul Kararı
-
Merhaba hakem heyeti beni haklı buldu ve iade ettim.
-
Aynen öyle hocam haklarımızı bilmek zorundayız.
-
Hocam, süreç lehine sonuçlanmış. Tebrik ederim selamlar.
Benzer içerikler
- asus format tuşu
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- geçerli bir win32 uygulaması değil
- sahibinden eski ilanları görme
- skype ekran paylaşımı ses sorunu
- internet hızlandırıcı
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon şarj olmuyor
- oem açılımı
- windows ekran görüntüsü alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X