Şimdi Ara

Laptop Ekran Kırık HDMI Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba laptop ekranı kırık ve ben bir tane monitör aldım hdmi ile bağladım ancak bir süre kullandıktan sonra yanlışıkla ekran kartı driver'ını kaldırdım ve bir daha monitöre görüntü gelmedi usb ile linux sisteme bağlandım hdd içeriğini görebiliyorum ama windows açıldığı zaman monitöre yansımıyor sebebi ise büyük ihtimalle ekran kartı driver'ı ile ilgili ben format atmak istemiyorum onun yerine hdd'ye manuel olarak driver yükliyebilirmiyim?

• fn tuş kombinasyonu ile diğer ekrana yansıtmayı denedin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet denedim
  • sfemnksbk3 kullanıcısına yanıt
    Windows kaç?

Windows + P ?

• denedim windows 10 ekran kartı driver'ı kaldırınca hdmi ile görüntü vermemeyi başladı.
    Nasıl çözüldü tam yazarsan senden sonra bu olayı yaşayanlar rahatça sorunu cozsunler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çözüme ulaşmadı ki hala aynı sorunu yaşıyorum windows 10 sistemi kullanırken laptop ekranı kırıldı ve hdmi ile monitör alıp bağladım sorunsuzca kullandım ancak ekran kartı driver'ını yanlışıkla kaldırınca bir daha görüntü vermemeye başladı bende 32 gblik bir usb belleğim var onun içerisin de linux kurmuştum onu takıp şuan hdmi ile görüntü alabiliyorum ama windows'da alamıyorum.
    Kusura bakma ""vermemeyi başladı"" yazını vermeye başladı olarak gördüm ve okudum.

• Sorun çözüldü laptop'un ekranın kablosunu içeriden söktüm anakart'a bağlı olandan bahsediyorum ondan sonra windows otomatikman hdmi ile bağlanan monitöre bağlandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.