Bildirim
laptoptan ses gelmiyor ACİL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up up -
hoparlör bozulmuş demekki hocam ne yapmamızı bekliyorsunn :)) -
Denetim Masası- Donanım ve Ses- Ses'ten dahili hoparlörler devre dışı mı bir bakın. -
-
Ses kartı sürücüsünü yeniden kurmayı denediniz mi?Bilgisayarı açtınız yada açtırdınız mı? hoparlör soketinde sıkıntı olabilmesi yada takılmaması açısından dedim. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: accepter le progrès
quote:
Orijinalden alıntı: Akbabali34
quote:
Orijinalden alıntı: accepter le progrès
Denetim Masası- Donanım ve Ses- Ses'ten dahili hoparlörler devre dışı mı bir bakın.
hocam bumu
Evet. Ses kartı sürücüsünü tamamen kaldırın, yükleyin. Her ne kadar harici hoparlörden ses gelse de yine de denemekte fayda var.
Suan pc basinda degilim pcde benim degil fakat nasil yapildiginida bilmiyorum nasil yapildigini anlatirsaniz yapmayi denerim yardiminiz icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ustteki mesaj sizin icinde tazdim nasil yapildiguni anlatirsaniz yaparim yardiminiz icin tesekkurler mobilden girince isminizi mentionlayamadim ayni mesaja
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürücü yüklemesi konusunda mı yardım istiyorsunuz bilgisayarın tam modelini yazın altında yazar daha sonra sitesinden uygun sürücüyü buluruz. -
Lenovo B580 yaziyodu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page? listeden ses yazan yete girin işletim sistemi hangisi yüklüyse onu indirin. -
Peki cok sagolun pcnin basina gecince deniyecegim tekrardan sagolun iyi aksamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X